1 av 5
- Foto: tt bild
2 av 5
- Foto: tt bild
3 av 5
- Foto: tt bild
4 av 5
- Foto: tt bild
5 av 5
- Foto: tt bild

Simpsons-producenten: Då går sista säsongen

Simpsons har gått på tv i nästan 30 år. Men nu kan det snart vara över, enligt en av seriens skapare.


Nu kan historien om den älskade gula familjen från Springfield vara på väg mot sitt slut. The Simpsons, som just nu är inne på sin tjugosjunde säsong i USA, har flera gånger omgivits av nedläggningsrykten, men nu verkar det vara kört.

Fox, kanalen The Simpsons går på, har förhandlat för säsong 28. Men enligt seriens producent kan det snart vara slut med den klassiska serien.

– Det skulle inte förvåna mig om vi stannar på 28, men jag tippar på att vi gör 30 säsonger. Om jag skulle tvingas välja så skulle jag säga att det slutar efter 30 säsonger, men jag har haft fel förr, säger producenten Al Jean till Hollywood Reporter.

Det betyder alltså att den älskade serien mycket möjligt kan vara slut om redan tre år. Riktigt trista nyheter för alla Simpsons-fans.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
kommer du sakna simpsons?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.