Journalisten Carly Cardellino, till höger, provade att leva som en Victorias Secrets-ängel.
1 av 8
Journalisten Carly Cardellino, till höger, provade att leva som en Victorias Secrets-ängel. - Foto: Stella Pictures, https://www.instagram.com/carlycardellino/. Bilden är ett montage.
Supermodellen Lily Aldridge på Victorias Secrets-catwalk.
2 av 8
Supermodellen Lily Aldridge på Victorias Secrets-catwalk. - Foto: Stella Pictures / Starmax
Modellerna tränar stenhårt innan visningen. På bilden se vi Gigi Hadid och Kendall Jenner.
3 av 8
Modellerna tränar stenhårt innan visningen. På bilden se vi Gigi Hadid och Kendall Jenner. - Foto: Stella Pictures / Starmax
VS-modellen Kendall Jenner på catwalken.
4 av 8
VS-modellen Kendall Jenner på catwalken. - Foto: Stella Pictures / Starmax
Årets VS-visning blev i vanlig ordning en färgsprakande uppvisning.
5 av 8
Årets VS-visning blev i vanlig ordning en färgsprakande uppvisning. - Foto: Stella Pictures / GG/FAMEFLYNET PICTURES
Supermodellen  Lily Aldridge, som journalisten Carly levde som under en vecka.
6 av 8
Supermodellen Lily Aldridge, som journalisten Carly levde som under en vecka. - Foto: Stella Pictures / Victorias Secret via Bestimage
Lily Aldridge.
7 av 8
Lily Aldridge. - Foto: Stella Pictures / Starmax
Lily Aldridge på Victorias Secrets visning i år.
8 av 8
Lily Aldridge på Victorias Secrets visning i år. - Foto: Stella Pictures / Starmax

Den här kvinnan provade att leva som en Victorias Secrets-modell i en vecka

Den här kvinnan provade att leva som en Victorias Secrets-modell under en vecka – och det var inte helt lätt. – Det kändes som att jag skulle dö, säger hon.


Journalisten Carly Cardellino jobbar som skönhetsredaktör på tidningen Cosmopolitan. Hon har följt Victorias Secrets årliga Fashion Show i 10 år, och nu var det dags för henne att testa hur det är att leva som en Victorias Secrets-ängel.

Tuff träning, en hälsosam diet och skönhetsbehandlingar stod på schemat för Carly, när hon bestämde sig för att leva som supermodellen Lily Aldridge en vecka.

Supermodellen Lily Aldridge.

"Kändes som att jag skulle dö"

Precis som alla Victorias Secrets-änglar gör så tränade Carly Ballet Beautiful, som är en intensiv workout som bland annat Natalie Portman körde inför rollen i "Black Swan". Carly tränade fem rejäla pass under veckan, och dessutom tränade hon hemma i 45 minuter varje dag.

Carly på ett Ballet Beautiful-pass.

– Det kändes som jag skulle dö, säger Carly om träningen.


Vad det gäller kosten så åt Carly i princip den maten som Lily äter. Gluten var förbjudet och istället bestod menyn av bacon, ägg och avokado till frukost. Under dagen blev det sallader, gröna juicer, kokosvatten samt kyckling och grönsaker till middag. Carly skippade alkoholen och istället drack hon litervis av vatten.

Fylligare läppar

Experimentet avslutades med att Carly sminkades och stylades inför en Victorias Secrets-fotografering, men redan på torsdagen var det dags för ansiktsbehandling. På en lyxig salong i New York fick hon oxygen inslussat i huden, något som gör läppar och kindben fylligare och lyfter ögonbrynen.

När det var dags för själva visningsdagen så vankades det spray-tan och hårextensions.

Fixad och klar!

– Mitt hår och min makeup har aldrig varit snyggare, och även om jag kände mig lite obekväm i min outfit eftersom min rumpa syntes helt, så kände jag mig så snygg att det inte spelade någon roll. Det är så här "änglarna" måste känna, tänkte jag, skriver Carly.

Carly i samma outfit som Lily bar på VS-visningen.

"Verkar säkert ytligt"


När Carly sammanfattar experimentet så berättar hon att det krävs hårt arbete för att vara en "ängel". Hon tycker även att det var skönt att lägga tid på träning och äta hälsosamt.

– Att modella verkar säkert ytligt, och mitt mål var att se bra ut på catwalken. Men vad jag verkligen insåg var att det här med att ta hand om sin kropp och hälsa gjorde att jag mådde så mycket bättre. Det är viktigare än all glamour och fotoblixtar, skriver Carly i Cosmopolitan.

Carly med VS-modellen Kendall Jenner på visningen.

Hur Carlys firade efter fotograferingen? Med pizza och skumpa, såklart!

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du vilja leva som en VS-modell?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas chock när hon såg programmet: "Så elaka"

Ny jazzfestival till klassisk mark i Stockholm

Platsen är klassisk mark för musikgenren i huvudstaden. I sommar intar en ny jazzfestival Skeppsholmen i Stockholm.

Sara Stridsberg ger ut ny roman i höst

Sara Stridsberg ger ut en ny roman i höst. "Farväl till Panic Beach" är en berättelse som följer flera generationer från 1917 och framåt i Kungstornet i Stockholm. Om somrarna reser familjen till evighetsstranden Panic Beach tillsammans, och lever omväxlande i "bländande ljus och avgrundsdjupt mörker".

Irma Lehtosalo rörd till tårar: "Mamman de behövde..."

Irma Lehtosalo har blivit en folkkär person runt om i vårt avlånga land. Hon är tacksam för all hjälp hon fått av Marko, så pass att hon blir rörd till tårar.

Avhopp från Eurovisionfest tvingar fram flytt

Efter ett 20-tal avhopp från kringarrangemangen runt Eurovision har Malmö stad behövt tänka om. Den enda musikscenen utan säkerhetskontroll vid ingången slopas, rapporterar Sydsvenskan.

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

1 timme sedan
Efter Jesus och Judas kliver Ola Salo i höst ut på Göteborgsoperan som den skruvade chokladfabrikören Willy Wonka. Det kan vara ganska roligt att få spela lite mer knäpp än man själv är, säger han med ett snett leende.