Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu kan du operera din penis större – sugen på L, XL eller XXL?

- 28/01/2016, 11:40 -
Kirurgen James Elist har utfört över 1300 operationer på män som vill ha större.

Kirurgen James Elist har utfört över 1300 operationer på män som vill ha större.

Vilhelm Stokstad/TT

En tidig julklapp för alla som drömmer om en större.

Det här är underbara nyheter för alla som har drömt om att ha en lite större grej mellan benen. En kirurg i Los Angeles har nämligen utvecklat ett penis-implantat. För 120 000 kronor kan du få en både längre och bredare snopp.

Kirurgen James Elist kallar sin uppfinning för Penuma och den kommer i tre storlekar – L, XL och XXL.

– För att ingen vill ha en liten, säger James till GQ.

Själva operationen tar ungefär 45 minuter och har väldig låg infektionsrisk. Det är även väldig liten risk att det ska uppstå komplikationer efteråt, skriver GQ.

Hur går det då till?

Jo, kirurgen rullar av penisens hud (!!!!), fäster implantatet runt den "inre penisen" och rullar upp penisens hud igen. När penisen blir erigerad så blir alltså även implantatet hårt.

Men det verkar inte bara vara fördelar med "en stor".

En 39-årig man från Los Angeles berättar för GQ att han ville ha en större utrustning. Mannen, vars penis var 20 centimeter innan operationen, har nu nästan blivit för stor för hans fru.

– Jag måste säga att det är lite mer smärtsamt. Ibland så säger jag "vet du vad? Rör inte mig med den där grejen", säger mannens fru till GQ. Även oralsex har blivit lite svårare, tillägger hon.

Spelar storleken roll?