1 av 9
Kims ultimata guide till Alla hjärtans dag.
2 av 9
Kims ultimata guide till Alla hjärtans dag.
Hon föreslår bland annat en stripstång.
3 av 9
Hon föreslår bland annat en stripstång.
Ätbara trosor.
4 av 9
Ätbara trosor.
Ett spel med namnet "Let's fuck"
5 av 9
Ett spel med namnet "Let's fuck"
En flaska skumpa för 85 000 kronor.
6 av 9
En flaska skumpa för 85 000 kronor.
Eller kanske ett par handklovar?
7 av 9
Eller kanske ett par handklovar?
Guiden.
8 av 9
Guiden.
9 av 9

Kim Kardashian ger sina "Alla hjärtans dag-tips" – och de är lika kinky som väntat

Det vankas Alla hjärtans dag och varför inte fira det med bland annat ätbara trosor, sexleksaker och handklovar?


Det vankas "Alla hjärtans dag" och på sociala medier ser vi att förberedelserna är i full igång. Inte minst hos våra kändisar.

En som tycks vara peppad på kärleksdagen är Kim Kardashian West. Kim delade under tisdagen med sig av en inköpslista inför"All hjärtans dag" där hon tipsar om presenter att införskaffa sig inför dagen. Och ja, det var ungefär lika kinky som väntat.

Ätbara trosor och sexleksaker

Blommor och choklad är något för vanilla för denna lista. I stället hittar vi bland annat ätbara trosor, en piska, sexleksaker, en stripstång, ett brädspel med namnet "Let's fuck", kroppschoklad, badskum, doftljus, rosenblad samt en flaska champagne för 85 000 kronor.

Trots att Kims tips lät trevligt så kanske det blir billigare och något mer simpelt att köra på ICA-tulpaner och en sketen chokladask...

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".