Tisdag 22 Jun
Stockholm

Hon fick nog av dickpics – nu hänger hon ut 200 snoppbilder

Whitney Bell är aktuell med utställningen "I Didn't Ask For This: A Lifetime of Dick Pics" i Los Angeles.
Whitney Bell är aktuell med utställningen "I Didn't Ask For This: A Lifetime of Dick Pics" i Los Angeles. Foto: Facebook

– Jag hatar inte snoppar eller män. Jag älskar en bra snopp. Men jag älskar inte att bli trakasserad, berättar hon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Whitney Bell är kvinnan som är aktuell med utställningen "I Didn't Ask For This: A Lifetime of Dick Pics" i Los Angeles.

Idéen till utställningen fick hon när hon fick en jättefin dickpic skickad till sig. Whitney skickade vidare bilden till en väninna som skrev "den där är så vacker att den borde hänga på museum".

– Jag hatar inte snoppar eller män. Jag älskar en bra snopp. Men jag älskar inte att bli trakasserad. Det är vad man måste börja se det här som. Alla de här snopparna är oombedda. Jag har inte inte bett om de här. Jag vill inte ha en snoppbild från någon jag aldrig har träffat, eller någon jag har varit på en dejt med, säger hon till Vice.


På utställningen har hon samlat ungefär 200 snoppbilder i en miljö som ska likna hennes egna vardagsrum – allt för att visa att även när hon är ensam i sitt hem så är hon inte säker från snopparna.


När Vice frågar Whitney vad hon tycker att kvinnor ska göra när de får en snoppbild de inte har bett om är svaret enkelt:

– Skicka tillbaka en bild på en snyggare snopp, säger Whitney till Vice.

Kommentera
Kopiera länk
Dela