Adele befinner sig i skrivande på turné.
1 av 6
Adele befinner sig i skrivande på turné. - Foto: Joel Ryan
Hon har hittills avverkat 107 datum på turnén.
2 av 6
Hon har hittills avverkat 107 datum på turnén. - Foto: Heidi Gutman
Men det här kan bli hennes sista turné.
3 av 6
Men det här kan bli hennes sista turné. - Foto: Joel Ryan
Adele vill nu fokusera på att vara med sin son.
4 av 6
Adele vill nu fokusera på att vara med sin son. - Foto: Jordan Strauss
Adele på Brit Awards 2016.
5 av 6
Adele på Brit Awards 2016. - Foto: Joel Ryan
Adele uppträder i London i februari 2016.
6 av 6
Adele uppträder i London i februari 2016. - Foto: Joel Ryan

Adele har avslöjat sina framtidsplaner – och fansen lär inte bli glada

Sångerskan Adele ska bara fokusera på en enda grej i livet de närmsta tio åren.


Superstjärnan Adele, 28, befinner sig i skrivande stund på sin stora världsturné. Och det verkar bli hennes sista turné på tio år. Enligt en källa till tidningen The Sun så är Adele nu sugen på att ta en paus från rampljuset och istället fokusera på att vara med sin son Angelo.

– Angelo är den högsta prioriteten för Adele. Han är det viktigaste i hennes liv. Hon har tagit med honom överallt på turnén, men nästa år börjar han i skolan och kommer inte kunna följa med henne längre. Adele vill inte missa en sekund av hans uppväxt och för henne var det ett enkelt beslut att skippa turnélivet för att istället vara med Angelo, säger källan till The Sun.

Adele har även sagt till vänner och familj att hon inte kommer att göra en turné igen på minst tio år. Däremot överväger Adele att bara spela i Las Vegas, som ett led i att hon ska flytta till USA permanent.

– En Vegas-show lockar henne för det är bara på samma ställe, och hon kan ha ett normalt liv då. Men det kommer inte hända förrän om ett par år, säger källan vidare till The Sun.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

2 timmar sedan

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

2 timmar sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

3 timmar sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

3 timmar sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.