Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

En helt lila kvinna gästar programmet om misslyckade operationer

Japp, hon är helt lila. Och ingen vet varför ännu.

I den amerikanska TV-showen "Botched" får tittarna följa patienter vars plastikoperationer har gått snett. Plastikkirurgerna Terry Dubrow och Paul Nassif har tagit sig an en hel del speciella fall genom åren.

Bland annat har vi mött Jordan James Parke som opererade om sig till Kim Kardashian och tvillingsystrarna Anna och Lucy DeCinque som har opererat sig exakt likadant.

Jordan James Parke har opererat sig till Kim Kardashian.

Anna och Lucy när de gästade "Botched".

Även en kvinna som har opererat in bröst i rumpan och en kvinna som fick cement injicerat i ansiktet har varit med i "Botched".

En kvinna som fick cement injicerat i ansiktet.

Men frågan är om inte den kommande säsongen tar alla priser. Förutom att kirurgerna får besök av en kvinna med enorma bröst, en annan tjej med de största rumpimplantaten vi har sett så händer detta:

En lila kvinna vill nämligen ha kirurgernas hjälp.

Japp, hon är helt toklila.

WTF?!

I den nya trailern för den nya säsongen framgår det inte hur eller varför kvinnan har blivit lila – men vi känner spontant att det här något vi bara måste se.

– Vi har sett galna fall förut, men det här är något från vår vildaste fantasi. Det här är vad vi lever för, säger kirurgen Terry Dubrow i klippet.

Den fjärde säsongen av "Botched" har premiär den 18 juni på E!.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Mer:

Carols ansikte "smälte" efter skönhetsoperation – så ser hon ut idag