Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

47-åriga porrstjärnans bröst slutar inte växa

Elizabeth Starr.
1 av 1

Elizabeth Starr.

Botched/E/Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nöje | 24/07/2017 20:00

Hon opererade brösten större för 18 år sedan – nu fortsätter de att växa.

Den amerikanska porrstjärnan Elizabeth Starr, 47, bestämde sig år 1999. Hon skulle operera sina bröst större, så att hon skulle få fler jobb som glamourmodell. 

Det implantat som Elizabeth då opererade in är nu olagligt, och är skapat så att det absorberar vätska när det väl är inopererat i kroppen. Därefter växer brösten ännu mer. 

Dessvärre blev operationen allt annat än lyckad. Smärtan, problemen och infektionerna började bara några dagar efter bröstförstoringen. 

Genom åren har Elizabeth lagt sig på operationsbordet flera gånger för att åtgärda alla problem som de enorma implantaten gett henne. Men ingenting har hjälpt. Brösten har fortsatt att växa, skriver Daily Mail.

Nu har infektionen i hennes bröst blivit till ett sår som läcker ut vätska. Det är inte bra. 

Elizabeth besöker nu kirurgerna Terry Dubrow och Paul Nassif i TV-programmet "Botched!", där de båda läkarna åtgärdar operationer som gått riktigt galet. 

Elizabeth Starr i "Botched". Bildkälla: Botched/E

Kirurgerna säger att hon måste operera bort de farliga implantaten. Men Elizabeth tvekar – hon vill inte ta bort det som har skapat hennes karriär...

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!