"Ingen hörde mig ropa på hjälp"
"Ingen hörde mig ropa på hjälp" - Foto: Stella Pictures/Instagram/kylerichards18

Realitystjärnan Kyle Richards till sjukhus efter svår biattack

"The Real Housewives of Beverley Hills"-stjärnan Kyle Richards var med om en aggressiv biattack i sin trädgård i helgen, som kunde ha kostat henne livet. Realitystjärnan är svårt allergisk mot bin – och ingen i hemmet hörde hennes rop på hjälp.


Kyle Richards, 52, har en lång skådespelarkarriär i bagaget – men är mest känd som en av hemmafruarna i programmet "The Real Housewives of Beverley Hills".

I realityserien får tittarna följa fruarna genom lyxiga resor, kärleksproblem och överklassmingel.

Men lyx och flärd skyddar inte mot skadedjur och insekter – och precis det fick Kyle smaka på under helgen.

Blev attackerad av en bisvärm 

Hon råkade nämligen kliva rätt in i en bisvärm på sin trädgård och blev ordentligt stucken av de argsinta insekterna. 

Extra allvarlig blev situationen då Kyle är svårt allergisk mot bin och varken fick sin allergispruta eller telefon att fungera.

Foto: Instagram/kylerichards18

"Min familj var inte hemma och av någon anledning kunde inte personalen som jobbar för mig höra mig ropa på hjälp. Min fasta telefon kunde inte slå in 911 och min allergipenna var trasig och öppnade sig inte", skriver hon på sin Instagram.

Uppmaningen till andra allergiker

Till slut lyckades Kyle larma räddningstjänst och hon fördes akut till sjukhus. Där fick hon vård mot den allvarliga allergiska reaktionen.

Attacken fångandes på hennes övervakningskameror, och visar en skräckslagen Kyle som kastar sig i poolen för att bli av med insekterna. Foto: Instagram/kylerichards18

Nu uppmanar hon andra allergiker att vara mer förberedda än henne själv:

"Jag delar med mig av den här historien för att det händer att jag inte orkar ta med mig min allergispruta. Jag vet dessutom inte varför jag inte fick den att fungera. Det är viktigt att kolla upp hur din spruta fungerar, det finns flera olika och de alla fungerar på olika sätt", skriver hon på Instagram.

Efter den traumatiska händelsen är Kyle hemma igen. Vi önskar henne ett snabbt tillfrisknande!

/
Bi
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!