Paris Hilton, 40, väntar sitt första barn.
Paris Hilton, 40, väntar sitt första barn. - Foto: Evan Agostini/AP/TT

Paris Hilton dementerar gravidryktena: "Inte än"

På tisdagen rapporterade Page Six att Paris Hilton, 40, väntar sitt första barn tillsammans med fästmannen Carter Reum, 40. Men världsstjärnan dementerar uppgifterna. "Jag är inte gravid. Inte ännu", säger hon.


Under tisdagen rapporterade, Page Six med hänvisning till en "exklusiv källa", att hotellarvtagerskan och realitystjärnan Paris Hilton, 40, är gravid med sitt första barn tillsammans med fästmannen Carter Reum, 40.

Men Paris själv förnekar att så skulle vara fallet.

Paris Hilton: "Jag är inte gravid"

Det är i den egna podcasten "This is Paris Hilton" som 40-åringen dementerar uppgifterna.

– Jag är inte gravid. Inte ännu. Jag väntar tills efter bröllopet. Min klänning håller på att sys upp nu, så jag vill vara säker på att det ser snyggt ut och sitter prefekt, säger hon. 

Däremot säger hon att hon, och fästmannen Carter, ser fram emot att inom kort bli en familj. 

Paris Hilton. Foto: Richard Shotwell/AP/TT

Har varit öppna med att de genomgår IVF

I januari öppnade Paris upp om det faktum att hon och Carter genomgått flera IVF-behandlingar och i podcasten "The Trend Reporter with Mara" berättade hon öppenhjärtigt om sin dröm: att få tvillingar.

– Vi håller på och genomgår IVF, så nu kan jag välja tvillingar, sa hon i podcasten. 

Hon berättade dessutom att det var Kim Kardashian, som hon varit vän med i flera decennier, som gett henne rådet att prova IVF.

Förlovade sig med Carter Reum i februari

Paris och fästmannen Carter. Foto: lev radin/Alamy/Stella Pictures

Paris och Carter har varit ett par sedan slutet av 2019 och förlovade sig i februari 2021. De är dock vänner sedan över 15 år tillbaka.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

1 timme sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

2 timmar sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.