Här syns J-Lo bära den exklusiva presenten från Ben
Här syns J-Lo bära den exklusiva presenten från Ben - Foto: Stella Pictures/Instagram/jlo

Bens romantiska födelsedagspresent till J.Lo – kostade över en halv miljon

Flera hundra tusen fick Ben Affleck punga upp när den (åter)nyfunna kärleken Jennifer Lopez fyllde 52 i förra veckan. Så här mycket gick den romantiska gåvan loss på.


Ingen kan ha missat pussbilden från Jennifer Lopezs 52-årsdag som fick hela internet att stanna upp. 

Den blomstrande kärleken mellan henne och Ben Affleck, 48, är ett faktum – igen, 17 år efter att de bröt sin förlovning i början av 2004.

Den romantiska gåvan

Men vad kanske inte alla snappade upp var det glittrande halsbandet som "J.Lo" bar runt halsen under födelsedagsfirandet. 

Det var nämligen en present från Ben från det exklusiva märket "Foundrae" – full av kärleksfulla budskap. 

Foto: Stella Pictures

"Kommunicerar deras kärlek"

Till E! berättar Beth Bugdaycay, kreativ chef och medgrundare på företaget, att Ben var med och tog fram ett helt unikt smycke inför Jennifers födelsedag.

"Med de specialbeställda smycket Ben skapade till Jennifer kommunicerar han tydligt deras kärlek, men också en påminnelse om deras kapacitet att förändras och växa. En av berlockerna han valde symboliserar exempelvis elasticitet, och vi beskriver den som vild och otämjd. Blommorna på den frodas av passion och fortsätter blomma, även i mörker och motgång", säger hon och fortsätter:

"Ben tänkte noga ut budskapen med de olika berlockerna innan han slutligen valde de här... Ett lejon ska också ha varit med bland alternativen, men jag tycker han valde precis rätt".

Så mycket kostade halsbandet

Hur mycket gick kalaset loss på då, undrar kanske du? 

Och det är inte helt lätt att räkna ut, eftersom bilden där J.Lo bär halsbandet inte tydligt visar exakt vilka berlocker som är på det.

Med lite detektivarbete har Nyheter24 i alla fall kunnat lista ut vilka två kedjor Ben valde att fästa berlockerna på. 

Den längre kedjan kostar kronor 291 000 kronor – och har en berlock prydd med Foundraes "True Love Knot". Bara den kostar närmare 82 000 kronor.

Den lite kortare kedjan går loss på 149 000 kronor, och pryds av tre berlocker. En av dem ser ut att vara deras "Heart token"-berlock, som kostar runt 27 300 kronor. 

Sedan har vi elasticitetsberlocken som Beth Bugdaycay pratade om, och det ser ut som att Ben valt en variant för 9 300 kronor.

Strax under 560 000 kronor landar kalaset på – och då har vi inte ens räknat in den sista, okända berlocken. Man kan minst sagt säga att Ben fick plocka fram den stora plånboken!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

igår 22:54
Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.

N-ord användes vid debatt – deltagare avbröt

igår 19:34
Det så kallade "n-ordet" användes vid flera tillfällen under en debatt på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm i helgen. Paneldeltagaren Barakat Ghebrehawariat valde att kliva av scenen – och anklagar nu stadsteatern för likgiltighet.

Känd designer fick fängelse för väsksmuggling

igår 18:32
Den kända designern Nancy Gonzalez har dömts till 18 månaders fängelse för att ha smugglat handväskor i krokodilskinn.

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

igår 17:03
Lisa Ajax och sambon Max Huss väntar sitt första barn. Det är en flicka som är beräknad att komma i juni. Nu har paret valt vad den dottern ska heta.

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

igår 16:27
"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.