Eric Fields till vänster och Dwayne Johnson till höger.
Eric Fields till vänster och Dwayne Johnson till höger. - Foto: Morgan County Sheriff's Office och Stella Pictures

Dwayne Johnsons stora chock – efter bilden på dubbelgångaren

En bild på polismannen Eric Fields har spridits som en löpeld i sociala medier under de senaste veckorna. Anledningen? Han är så pass lik Dwayne "The Rock" Johnson att skådespelaren själv chockeras av den virala bilden.


Det var den 18 augusti som polismyndigheten i Morgan County i amerikanska Alabama delade med sig av en bild som nu blivit viral.

På bilden syns nämligen polismannen Eric Field – som ser ut att vara en ren och skär kopia av skådespelaren Dwayne "The Rock" Johnson.

Bilden har delats över 2 500 gånger och på sociala medier kallas Field nu för Dwayne "The Cop" Johnson.

"Jag ska inte ljuga, jag zoomade in ett par gånger och jag är fortfarande inte säker på att det inte är han", skriver en person bland kommentarerna.

"Det måste vara The Rock?! Han ser identisk ut", skriver en annan.

The Rock om dubbelgångaren: "Jävlar"

Nu har bilden på dubbelgångaren även nått Johnson själv – som både chockeras och roas av likheten.

"Oj jävlar! Wow. Snubben till vänster är mycket coolare. Var rädd om dig broder och tack för ditt arbete", skriver skådespelaren i ett inlägg på Twitter.

"Jag måste få höra alla dina 'Rock-historier' för JAG VET att du har dem", avslutar han ackompanjerat med hashtaggen #ericfields.

/
Senaste nytt

La la Gunilla trallade in på Svensktoppen

igår 16:54

Sven-Erik om sin drömkvinna: “Hon får gärna gilla...”

igår 16:03
Sven-Erik, 73, är med i säsong två av "Hotell romantik", där han och 27 andra seniorer dejtar. Nu avslöjar Sven-Erik hur hans drömkvinna är.

Allt om Vincent Ibrahimovic: Ålder, pappan och fotbollen

igår 15:43
Zlatans son Vincent Ibrahimovic har blivit omtalad i media efter att ha blivit medverkat i P15-landslagsuttagningen. Nyheter24 har tagit reda på allt man kan tänkas vilja veta om sonen – här kommer svaren.

Israel går med på att ändra Eurovision-bidrag

igår 15:16
Israel har gått med på att ändra texten i Eurovision-bidraget ”October rain” och tona ner referenserna till Hamas terrorattack den 7 oktober.

Kattis Ahlströms ärliga ord om SVT:s "Muren"

igår 11:32
Kattis Ahlström stormtrivs som programledare för SVT:s "Muren", men att spela in frågesportsprogrammet bjuder också på utmaningar, berättar hon för Nyheter24.

"The tourist" fick Dornan att återvända hem

igår 11:30
Manuset till “The tourist” var det galnaste Jamie Dornan någonsin läst. Därför tvekade han inte att tacka ja. Tv-serien om mannen som tappat minnet i Australien blev en sådan succé att det självfallet blev en säsong två – som den här gången utspelas i Dornans hemland Irland.