Skådespelaren Michael K. Williams är död.
Skådespelaren Michael K. Williams är död. - Foto: Evan Agostini/AP/TT

"The Wire"-skådespelaren Michael K. Williams är död

Den hyllade skådespelaren Michael K. Williams är död. Williams, som blev 54 år gammal, hittades avliden i sitt hem under måndagen.


Skådespelaren Michael K. Williams har hittats död i sitt hem i New York. Det rapporterar New York Post med hänvisning till uppgifter från NYPD.

I bostaden ska man även ha hittat föremål som gör att polisen misstänker att skådespelaren dött av en överdos. Williams, som tidigare varit öppen med sina drogproblem, blev 54 år gammal.

Michael K. Williams karriär

Williams inledde sin karriär som bakgrundsdansare åt artister såsom George Michael och Madonna.

Det stora genombrottet som skådespelare fick Williams som karaktären Little Omar i tv-serien "The Wire", men har även axlat roller i HBO-serien "Boardwalk Empire" och den Oscarsvinnande filmen "Twelve Years A Slave". 

Nominerad till en Emmy i år

Skådespelaren är just nu högaktuell i rollen som Montrose Freeman i tv-serien "Lovecraft Country". För denna roll har han nominerats till en Emmy i kategorin bästa manliga biroll. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Känd designer fick fängelse för väsksmuggling

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

1 timme sedan
Lisa Ajax och sambon Max Huss väntar sitt första barn. Det är en flicka som är beräknad att komma i juni. Nu har paret valt vad den dottern ska heta.

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

2 timmar sedan
"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.

Benjamin Ingrossos tabbe – råkar gå upp naken på scenen

2 timmar sedan
Benjamin Ingrosso är i skrivande stund ute på sin Europaturné. Ett av stoppen var i Madrid – och där råkade det hända en sak som inte hänt tidigare.

Johan Rabaeus konflikt med Dan Ekborg: “Det här tar priset”

2 timmar sedan
Det är upplagt för drama när Johan Rabaeus och Dan Ekborg intar "Fångarna på fortet". På något sätt kringgår Johan systemet på fortet. Det är Dan Ekborg inte är helt nöjd med.

Björn Gustafsson gör humorprogram i SVT

idag 14:34
Skådespelaren och komikern Björn Gustafsson får ett eget humorprogram i SVT. "Koppla av" blir titeln på sketchprogrammet, som får premiär i höst, skriver SVT på Instagram. Serien beskrivs som "en uppfriskande mix av parodier, trams och sketcher med hög och låg igenkänning".