Måndag 23 Maj
Stockholm

Kendall Jenner gick på bröllop – hennes klänning fick följarna att rasa

Kendall Jenner skapade ramaskri när hon gick på sin väns bröllop
Kendall Jenner skapade ramaskri när hon gick på sin väns bröllop. Foto: Stella Pictures

Kan en klänning verkligen vara "för sexig" för att bäras på ett bröllop? Definitivt – om du frågar Kendall Jenners följare.

Kommentera (16)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kendall Jenner, 26, är den näst yngsta systern i familjen Kardashian-Jenner, men det hindrar henne inte från att gång på gång stjäla rampljuset från sina äldre syskon. 

Om inte för sina bedrifter som världskänd supermodell så för sina klädval. Ja, för när Kendall gick på sin väns bröllop i november förra året riktades fokuset nästan mer på hennes klänning än på det nygifta parets kärlek. 

Foto: Stella Pictures

Kendall Jenners klänning anklagas – för att vara för sexig

Vännen som gifte sig heter Lauren Perez, och när hon la upp nya bilder från vigseln i förra veckan drog debatten, som var i hetluften redan i november, igång på nytt.

I kommentarsfältet anklagades klänningen för att vara opassande och "för sexig" för att bära på ett bröllop, enligt uppgifter från The Cosmopolitan. 

Foto: Stella Picures

Kendall Jenner: "Vi älskar"

Till slut bestämde sig bruden Perez att ryta ifrån:

”Säg det till dem! Hon såg fantastisk ut och jag älskade det!”, skrev hon i bildens kommentarsfält. 

Vännens svar fick Kendall Jenner att också ge sig in i diskussionen, och hon hävdar att hon fått brudparets tillåtelse att bära den svarta "cutout"-klänningen på bröllopsfesten.

”Såklart frågade jag om ditt godkännande i förväg också. Vi älskar ett strandbröllop”, svarade Kendall i kommentarsfältet, som nu är raderat.

Finns det regler för vad man får, och inte får bära på bröllop – och tycker du att Kendalls klänning är över gränsen i sådant fall?

Kommentera (16)
Kopiera länk
Dela