Mest lästa

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Malou von Sivers attackerad på bussen: "Oförskämt"

Att vara känd har många fördelar. Men det är inte alltid en dans på rosor. Fråga bara den folkkära programledaren Malou von Sivers som råkade ut för något obehagligt när hon åkte buss.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Det jobbade Bolaget-killarna med innan succén

Gruppen Bolaget Records har på kort tid nått extrem framgång. De toppar listor och slår rekord efter rekord i musikbranschen. Men vad arbetade de med innan genomslaget?

Per Gessles enorma miljonimperium – så mycket pengar håvar han in

Per Gessle har, under åren i Roxette och Gyllene Tider, byggt upp en smärre förmögenhet. Nyheter24 har kikat närmare på Gessles inkomst och bolag.

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.

Bachelorette 2024: Joar visar upp sin galna kroppsförvandling

Joar Lavold är en av deltagarna i Bachelorette 2024 och är en av de som fått mest tv-tid i huset. Men någonting inte alla vet om surfar-Joar är att han genomgått en stor förändring.

Linnéa Claeson oigenkännlig – har tagit bort regnbågshåret

Här lämnar Samir Badran intervjun efter reporterns fråga

Samir Badran gästade nyligen P3 där han blev testad av programledaren. Men i mitten av intervjun så reser han sig upp och går.

Sebastian åkte ur Sveriges mästerkock: "Skitjobbigt"

Sebastian, som blivit en favorit för många, åkte ur semifinalen av Sveriges mästerkock 2024. Han kommer vara saknad av många tittare. Här är hans egna ord om sin resa i programmet.

Hollywoodfrun Elena Belle och pojkvännen Gleb Savchenkos har gjort slut

Hollywoodfrun Elena Belle och "Dancing With the Stars"-stjärnan Gleb Savchenko har gjort slut. Deras relation verkade skakig under 2023 och det spekulerades redan då om de hade gjort slut, men nu är det bekräftat.

Lamprechts smygvideo visar upp Kristin Kaspersens superkropp

Filip Lamprecht smygfilmade sin mamma Kristin Kaspersen på gymmet. Och det har minst sagt lyfts både en och två vikter under hennes 54 år på jorden.

Därför ljög Agnetha Fältskog och Björn Ulvaeus om skilsmässan

Agnetha Fältskog utgör det ena A:et i Abba. Men vad vet du egentligen om sångerskans liv innan och efter den svenska popgruppens dundersuccé? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Fältskog.