Bianca Ingrossos sminkbolag Caia Cosmetics har fått kritik
Bianca Ingrossos sminkbolag Caia Cosmetics går som tåget, men har stött på kritik i veckan - Foto: Stella Pictures/Instagram/biancaingrosso

Bianca Ingrosso ryter ifrån – efter kritiken om retuscherade bilder

Tidigare i veckan hamnade Bianca Ingrosso och Caia Cosmetics i blåsväder, efter att Bloggbevakning anklagat deras före och efter-bild för att vara missvisande. Nu bemöter Bianca kritiken på Instagram.


Bianca Ingrossos, 27, kosmetikabolag Caia Cosmetics går som tåget, med nya produktsläpp titt som tätt. Nyligen lanserade hon och Lovisa Worge det nya, gemensamma smyckesföretaget Ani Jewels, och även den lanseringen blev en riktig succé för Bibbz.

Men tidigare i veckan uppmärksammade Bloggbevakning en före och efter-bild som visade effekten av Caias nylanserade brun-utan-sol. 

Camilla Gervide menade att ljuset i bilderna skiljde sig åt och därför inte gav en trovärdig bild av produktens resultat. 

Bianca Ingrosso, som tidigare blockat Bloggbevakning från sina sociala medier, valde att häva blockeringen för att kunna ge svar på tal på anklagelserna. 

Här kan du läsa Bianca Ingrosso kommentarer!

Bianca Ingrosso: "Jag måste bara säga att..."

Nu vänder sig Bianca Ingrosso till sin Instagramstory för att tala ut som anklagelserna om de retuscherade före och efter-bilderna, och det är ord och inga visor.

– Jag måste bara säga att när jag fotar så fotar jag bara i dagsljus. Jag fotar aldrig i professionellt ljus eller set ups där man kan göra före och efter-bilder i exakt samma ljus, utan när jag gör före och efter-bilder så är det i dagsljus, säger Bianca Ingrosso på Instagram och fortsätter:

– Och som vi vet med naturen så kan det komma ett moln, om det går ett helt dygn så är det olika djur osv.

Foto: Instagram/biancaingrosso

Bianca anser därför inte att man bedöma någon med olika dagsljus på samma sätt som man bedömer någon som haft tillgång till ljussättning i studio.

– Det är ändå fint att man lyckas dumförklara sig själv när man försöker dumförklara någon annan, säger Bianca Ingrosso på Instagram.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

1 timme sedan
Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

2 timmar sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.