Måndag 15 Aug
Stockholm

En storgråtande Bianca Ingrosso smygfilmades i publiken på Lollapalooza

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso fångades på film. Foto: Stella Pictures

Det var minst sagt kändistätt på helgens Lollapalooza Stockholm. En av de som minglade runt på Gärdet i Stockholm var ingen mindre än Bianca Ingrosso. Inte minst för att se sin lillebror Benjamin Ingrosso.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I helgen vallfärdade svenskarna till festivalen Lollapalooza som gick av stapeln på Gärdet i Stockholm. Artister som Imagine DragonsPost MaloneMåneskin och Veronica Maggio uppträdde och som tur var frälstes festivalhelgen av en stor sol på väderkartan. 

Arrangörerna meddelade efter helgens slut att uppemot 70 000 besökare hade befunnit sig på området under helgen vilket man minst sagt kan kalla lyckat. 

Och är det någonting man också kan kalla Lollapalooza så är det kändistätt. Hela influensereliten befann sig på plats för att festa loss på VIP-platserna och se artisterna uppträda. 

En av de som befann sig på plats var ingen mindre än Bianca Ingrosso. Detta för att se sin lillebror Benjamin Ingrosso uppträda för Lollapalooza-publiken.

Storgråtande Bianca Ingrosso smygfilmades i publiken

Är det någonting man fått se i Wahlgrens värld och på sociala medier så är det att Bianca är väldigt stolt över Benjamins prestationer inom musiken. Ofta på hans spelningar eller under skivsläpp så marknadsför hon honom som "Sveriges bästa artist" och säger att det bara är en tidsfråga innan han slår stort internationellt. 

Benjamin och Bianca tillsammans på scenen under Allsång. Bildkälla: Stella Pictures

På helgens festival blev det snabbt en stor folksamling framför Benjamins scen och en av de i publiken var Bianca Ingrosso som tillslut hamnade på en killes axlar där hon kunde sitta och jubla. 

Bianca Ingrosso i publiken. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Vid ett tillfälle blev hon även smygfilmad då hon mer eller mindre bröt ihop i tårar under en av låtarna. 

Någon annan som gav sig ut för att mingla och festa bort sina sorger på festivalen var Oliver Hunt. Mer om det kan du läsa här.

Bianca Ingrosso ryter nu ifrån. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

I Bianca Ingrossos kommentarsfält har det pågått en hätsk debatt om en viss detalj i en av hennes Instagram-bilder. Nu ryter Bianca ifrån mot den hårda kritiken. Läs mer om det här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.