Bianca Ingrossos skönhetsförändring – efter uppbrottet från Phillipe

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har avföljt varandra på alla sociala medier och har inte synts tillsammans sedan början av sommaren.


Någon som sannerligen anammat den väderväxlande sommaren 2022 är Bianca Ingrosso

Bianca har flitigt uppdaterat sin Instagram från sina upptåg där hon sannerligen tuffar på hot girl summer-tåget. Det har bland annat vankats festival i Stockholm, middagar ute, sensuella bikinistories och mingel med andra vänner från influensersfären. 

Bianca beslöt sig även för att pipa iväg till Spanien tillsammans med sina nära och kära för en semester av rang. 

Med på resan var bland andra Lovisa Worge och Melina Criborn, Nause, Benjamin Ingrosso och hans flickvän Freja Sofie Winther. Gänget har växlat mellan att befinna sig till sjöss på en lyxig yacht med sol, bad och rosévin, och att hänga i Palma med shopping och restauranger. 

Vem var den mystiske mannen bredvid Bianca Ingrosso?

En annan person som var med på resan var en mystisk man som fångats på otaliga bilder tillsammans med Bianca. Många följare trodde att Bianca hittat sig en ny flamma under resans gång – men sanningen var att det inte är någon mindre än Lovisa Worges nya norrbagge till pojkvän, som på Instagram går under namnet under namnet @gulleknilsen.

Lovisas flamma tillsammans med Bianca. Bildkälla: Instagram/frejaswinther

Var är Phillipe Cohen?

Men var är då Phillipe?

Jo, Phillipe har under den senaste veckans synts hänga på sitt favoritställe Bönor & Bagles i Göteborg. Restaurangen har år efter år varit Phillipes främsta tillhåll efter hans och Biancas alla uppbrott. 

Nu är han dock tillbaka i Stockholm där han knegar på med sina restauranger TED och POSTO som båda två blivit riktiga succéer. 

Bianca Ingrossos nya skönhetsförändring

Som många vet så finns det två saker som är vanligt förekommande efter uppbrott: Män gror skägg. Kvinnor ändrar frisyr. Och mycket riktigt är det exakt det som ägt rum. 

Bianca var nämligen under veckan och gjorde en liten renovering i barret.

Bianca i sin nya frisyr. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Resterande tid av kvällen ägnades åt middag och drinkar tillsammans med vänner. 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...