Bianca Ingrosso i Spanien
Bianca Ingrosso på semester i Spanien. Vem är killen vid hennes sida? - Foto: Stella Pictures, Instagram/biancaingrosso. Bilden är ett montage.

Bilderna alla pratar om – är det här Bianca Ingrossos nya pojkvän?

Bianca Ingrosso har synts umgås med en ung tatuerad kille på sin semester i Spanien. Men vem är han egentligen? Nyheter24 har svaret!


Entreprenören och influensern Bianca Ingrosso, 27, tycks vara singel igen efter ännu ett uppbrott från pojkvännen Phillipe Cohen, 28. 

Igår skrev Nyheter24 om hur Bianca har avföljt Phillipe på Instagram. Bianca passade även på att avfölja Phillipes två restauranger Ted och Posto. Phillipe verkar inte hysa samma agg mot Bianca då han fortfarande följer henne.

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen verkar ha gjort slut ännu en gång. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca på drömsemester i Spanien – men vem är killen vid hennes sida?

Bianca är nyligen hemkommen från en härlig solsemester i Spanien. På Instagram har följarna fått en inblick i Biancas guldkantade dagar med båtresor, poolhäng, god mat och vackert väder. 

Med på resan har bland annat Biancas bästa vänner Lovisa Worge och Melina Criborn synts. Även Biancas bror Benjamin Ingrosso och hans flickvän Freja Sofie Winther har hängt med Bianca i Palma.

"Inget slår en dag till havs med människorna du älskar", skrev Bianca till en serie bilder från en yacht där hon hängde med alla sina vänner och sin pappa Emilio Ingrosso.

På en svartvit bild sitter Bianca bredvid en tatuerad kille som håller om henne. 

Bianca Ingrosso på semester i Spanien. Vem är den mystiske mannen vid hennes sida? Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

På Frejas Instagram syns samma kille sitta bredvid Bianca i båten. Bilderna har även spridits på sociala medier och det har tisslats och tasslats om vem det är som Bianca sitter med.

Den här bilden la Benjamin Ingrossos flickvän Freja ut på Instagram. Bildkälla: Instagram/frejaswinther

Umgås med Lovisa Worges pojkvän @gulleknilsen

Så, är det en ny fling vid Biancas sida? Absolut inte!

Det är nämligen så att det är Lovisa Worges nya pojkvän. På Instagram går han under namnet @gulleknilsen, detta vet vi då Freja har taggat honom i en av bilderna där han poserar med Bianca.

"Favoritpersoner", har Lovisa kommenterat till bildserien på Biancas Instagram.

Precis som Benjamins flickvän Freja så är Lovisas pojkvän även han från Norge. På sociala medier verkar han till skillnad från influencer-flickvännen Lovisa hålla en låg profil. På Instagram har han ett låst konto med 759 följare och 11 inlägg. 

Bianca är minst sagt glad över att hennes bästis Lovisa har hittat kärleken. På Instagram Story la Bianca ut en bild på Lovisa och norrmannen och skrev "My fave couple".

Mysigt!

Lovisa Worge med sin norske pojkvän. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!