Plötsligt går en av Phillipe Cohens följare till attack mot Bianca Ingrosso på Instagram
Plötsligt går en av Phillipe Cohens följare till attack mot Bianca Ingrosso på Instagram - Foto: Instagram/flippcohen/Stella Pictures

Följarens attack mot Bianca Ingrosso i Phillipes kommentarsfält

Stämningen i Phillipe Cohens kommentarsfält på Instagram tog plötsligt en vändning, när en följare skrev en riktigt otrevlig kommentar om exflickvännen Bianca Ingrosso. Det la grunden för en rivig debatt.


Förhållandet mellan Caia-grundaren och influencern Bianca Ingrosso och krögaren Phillipe Cohen tog slut i början av sommaren, efter flera års "på och av"-förhållande. 

Ända sedan hon gick ut med att hon är singel har Bianca levt loppan på Stockholms hetaste nattkubbar och verkligen anammat sin "hot girl summer". Av allt att döma verkar hon må riktigt bra, uppbrottet till trots:

– Jag har lämnat en relation.... eller egentligen flera som inte har givit mig någon energi. Jag är ju egentligen en glad och sprudlande tjej med massor av energi, inte en bitter soffpotatis, berättar hon i en vlogg.

Phillipe Cohens liv efter uppbrottet från Bianca Ingrosso

Phillipe Cohen är inte lika bjussig med sitt liv och sina känslor i sociala medier, så vad han pysslat med sedan uppbrottet är inte lika lätt att lista ut. Men för drygt en månad sedan öppnade han sin andra restaurang "Posto Pasta" i Stockholm, och av allt att döma har han haft händerna fulla med att jobba.

Ett av Phillipe Cohens inlägg om restaurang gjorde följarna upprörda – läs mer här.

Följarens attack mot Bianca Ingrosso: "Odräglig diva"

Och stämningen i Phillipe Cohens kommentarsfält fortsätter vara rivig. En av följarna skrev plötsligt en otrevlig kommentar om Bianca Ingrosso, och det satte igång en hetsk diskussion. 

"Smart, att du klarar dig själv, Bianca är bara för mycket. Bortskämd, odräglig diva", skriver följaren.

En annan följare tar Bianca i försvar och ifrågasätter hur man kan gå på en ung kvinna på det sättet. Då svarar den första följaren att det minsann finns "massor trevliga, unga människor som inte behöver exponera sig som familjen Wahlgren". 

Foto: Instagram

Phillipe Cohen har hållit sig utanför diskussionen om exflickvännen. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!