I går var det alla hjärtans dag. Nyheter24 har tagit reda på hur några av de svenska kändisparen valde att fira kärleken
I går var det alla hjärtans dag. Nyheter24 har tagit reda på hur några av de svenska kändisparen valde att fira kärleken - Foto: Niklas Larsson/TT Janerik Henriksson/TT Anders Wiklund/ TT

De svenska kändisparen firade kärleken: "Vad min kille fixat..."

I går var det alla hjärtans dag och den dagen spenderas olika. Men för fyra svenska kändispar gick dagen i kärlekens tecken. Nyheter24 har tagit reda på vad de gjorde med sina respektive.


Tomas Brolin och frugan gick på innerstadskrog

En av Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna, Tomas Brolin gick på den populära innerstadskrogen Brasserie Astoria, på Östermalm i Stockholm, tillsammans med hustrun Marielle

Läs mer om paret Brolins liv i Sverige och i Palma.

H.K.H. kronprinsessan Victoria var på statsbesök

Sveriges nästa regent, kronprinsessan Victoria och hennes man prins Daniel var under gårdagen på ett statsbesök i Australiens huvudstad Canberra. Således blev det nog ett litet annorlunda alla hjärtans dag-firande för kungligheterna. 

De höll bland annat ett anförande på Australian National University, där kronprinsessan även planterade ett träd till minne av besöket i parlamentet.

Pernilla Wahlgren firade kärleken på hotell

Det nyförlovade paret Pernilla Wahlgren och Christian Bauer valde att ta in på hotell i Nacka utanför Stockholm. Där åtnjöts det bland annat både champagne och lyxiga löjromspizzor. 

Pernillas trauma i mopedbilen mitt på vägen – kärleken fick rycka ut.

Julia Franzén och Bingo Rimér fick nöja sig med att ha varandra i tanken under årets alla hjärtans dag. Detta då Julia befinner sig i Dominikanska republiken och spelar in en ny säsong av Love Island Sverige. 

Det hindrade dock inte Bingo från att skicka blombud från andra sidan jorden. 

På hennes instastory var hon inte sen med att hylla gesten.

"Men asså kolla vad min kille fixat hela vägen från Sverige. Blommor och ett kärleksbrev", gick det att läsa. 

Likadant gjorde även Julia för sin pojkvän. Även Bingo fick blommor från andra sidan jorden. 

Bingo Rimérs före detta partner Katrin Zytomierskas kryptiska besked om kärlekslivet. 

Kändisparet Julia Franzén och Bingo Rimér fick fira alla hjärtans dag på varsitt håll. Foto: Pontus Lundahl/TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!