Lovisa Worge
Lovisa Worge publicerade en bild från fjällen. - Foto: lovisaworge/Instagram/Stella Pictures

Bianca Ingrosso om Lovisa Worges nya bild: "Blir provocerad..."

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge är både kollegor och bästa vänner, det märks inte minst på hur de uttrycker sig till varandra.


Lovisa Worge och Bianca Ingrosso träffades första gången 2018 då Lovisa intervjuades för att bli Biancas assistent. Det hela gick som en dans och några veckor senare var hon anställd. 

Idag är tjejerna bästa vänner och Lovisa har slutat som Biancas assistent. Istället arbetar hon på CAIA tillsammans med Lucas Armando Felola men trion har även gått in i smyckesföretaget ANI Jewels tillsammans. 

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso. Bildkälla: lovisworge/Instagram

Men under de senaste veckorna har företaget mött starkt kritik. Det är på TikTok flera konsumenter berättat om hur färg och stenar släppt från deras ANI-smycken. I kommentarsfältet haglade kommentarerna in. Några löd på följande sätt:

"Min blev också så fick dock reklamera"

"Exakt samma på mina TVÅ som har rostat"

"Min har typ blivit grön"

"Mina örhängen och halsband för 1200kr ser likadant ut:))"

"Mitt halsband blev likadant"

Någonting varken Lovisa eller Bianca uttalat sig om. 

Half Pavé Ring Gold från ANI Jewels kostar 950 kronor. En kund visar nu hur hennes ring såg ut efter att hon haft den på sig i fem timmar. Bildkälla: TikTok

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso befinner sig i fjällen med CAIA

I skrivande stund befinner sig Bianca och Lovisa på en resa uppe i fjällen där de ska jobba tillsammans med CAIA. Detta har man kunnat följa på tjejernas Instagrams.

Det vankades finmiddag uppe i fjällen. Bildkälla: lovisaworge/Instagram

Lovisa har som sedvanlig tradition under fjällresorna även publicerat en och annan bild i sitt flöde. Men denna gång dök det upp en lite vassare kommentar än vanligt från vapendragaren Bianca. 

"Blir provocerad", skrev Bianca till bilden. Bildkälla: lovisaworge/Instagram

Bianca menade alltså att hon blir provocerad av hur snygg Lovisa är. 

Tidigare i veckan avslöjade en av Biancas vänner intima detaljer om hennes sexliv. Mer om det kan du läsa här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.