Bianca Ingrosso och Lovisa Worge
Bianca Ingrosso och Lovisa Worge ligger bakom smyckesmärket ANI Jewels som nu möts av kritik. - Foto: Stella Pictures, TikTok. Bilden är ett montage.

Kunderna rasar mot Bianca Ingrossos och Lovisa Worges ANI Jewels: "Rostar och går sönder"

Smycken som rostar, går sönder, tappar färgen eller blir gröna. Kritiken växer mot Lovisa Worge och Bianca Ingrossos smyckesmärke ANI Jewels. "Äntligen någon som lyfter detta", skriver en kund.


Lovisa Worge, 27, och Bianca Ingrosso, 28, driver tillsammans smyckesmärket ANI Jewels. Smyckesmärket lanserades i maj 2022, och på sociala medier gör både Lovisa och Bianca ofta reklam för sina smycken.

"ANI är ett smyckesmärke med högkvalitativa produkter, gjorda för att hålla men till ett rimligt pris", står det att läsa på deras hemsida.

Men det där med att hålla verkar det nu råda skilda meningar om.

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

På TikTok riktar nu flera kunder hård kritik mot Bianca och Lovisas smyckesmärke ANI Jewels. En tjej vid namn Ausrine Konciute har på sin TikTok lagt ut ett klipp där hon filmar en ring från ANI Jewels. Hon zoomar in och visar hur färgen har nötts bort på ringen, som är av modellen Half Pavé Ring Gold.

"950 kronor och färgen är borta efter fem timmar användning", skriver hon till klippet.  

Half Pavé Ring Gold från ANI Jewels kostar 950 kronor. En kund visar nu hur hennes ring såg ut efter att hon haft den på sig i fem timmar. I kommentarsfältet skriver hon att hon inte har tvättat händerna eller använt någon handkräm under den tiden. Bildkälla: TikTok

Hon la även till att hon väntar på svar från kundservice.

Flera kunde riktar kritik mot ANI Jewels

I kommentarsfältet skriver flera personer att de är missnöjda med kvaliteten på smyckena från ANI Jewels. Så här låter en del av reaktionerna i kommentarsfältet på Ausrines TikTok. 

"Äntligen någon som lyfter detta. Beställde från dom men smycket var "sprayat" med guldfärg? Såg så oäkta ut så fick returnera"

"Kul att hm smycken man betalar 100kr för håller bättre i färgen duschar med mina örhängen varje dag haft snart i 1 år fortfarande guldiga"

"Min blev också så fick dock reklamera"

"Exakt samma på mina TVÅ som har rostat"

"Min har typ blivit grön"

"Mina örhängen och halsband för 1200kr ser likadant ut:))"

"Mitt halsband blev likadant"

"Min blev också så, reklamerade och fick pengarna tillbaka!"

"Låset på mitt armband var också jättedåligt, tappade det och kunde inte få ett nytt eller reklamera eftersom armbandet hade lossnat från min handled"

I kommentarsfältet har nu ANI Jewels gått in och svarat skrivit att det självklart inte ska se ut så och att hon ska kontakta kundservice igen.

Det här är inte första gången som ANI Jewels hamnat i hetluften. Tidigare har de mötts av kritik då en del av deras kunder menar att designen är väldigt lik Dollarstore.

Ani Jewels har tidigare jämförts med Dollarstore. Ring från Dollarstore till vänster, ring från ANI Jewels till höger. Bildkälla: TikTok.



/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

1 timme sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

1 timme sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

2 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.

Träföremålet som räddade Rose i "Titanic" har sålts

igår 22:42
Ett flytande träföremål spelar en avgörande roll i slutet av storfilmen "Titanic", där skådespelarna Leonardo DiCaprio och Kate Winslet i rollerna som Jack och Rose försöker att hålla sig vid liv i det iskalla vattnet.