Andrew Tate häktades i slutet av 2022 i Rumänien misstänkt för flera fall av sexualbrott
Andrew Tate häktades i slutet av 2022 i Rumänien misstänkt för flera fall av sexualbrott - Foto: Alexandru Dobre & Stella Pictures

Detaljen i bilden på Andrew Tate får hela Finland att håna honom – ser du vad det är?

Andrew Tate sitter just nu i husarrest efter att han och hans bror, Tristan Tate, släpptes ur häktet i början av april. Samtidigt som utredningen pågår passade nyligen influencern på att bada bastu, något som inte gått hem väl hos finländare på Twitter.


I början av april släpptes influencern Andrew Tate och hans bror Tristan Tate ur det rumänska häkte där de suttit sedan slutet av 2022, för att istället befinna sig i husarrest. De två bröderna är misstänkta för bland annat människohandel, våldtäkt och sexuellt utnyttjande. 

Nu har han även välkomnats tillbaka på sociala medie-plattformen Twitter, där han direkt rör upp känslor.

Bilden på Andrew Tate alla talar om

Nyligen publicerade han en bild där han sitter rakryggad i en bastu, något som nu fått mängder av finländare att sätta ner foten.

Bilden alla pratar om innefattar just en rakryggad Andrew Tate som sitter med blicken fäst rakt fram i den vedeldade bastun. På bilden ser man tydligt hur han sitter på den lägre bänkraden och ett par mätare i bakgrunden skulle kunna indikera på temperaturen omkring 50 grader, även om det är svårt att veta helt säkert. 

Finsk kritik mot Andrew Tates bastubild

På bilden har mängder av människor nu uppmärksammat flera misstag som gjorts. Bland annat sitter han iförd en handduk, något som man enligt finsk bastutradition inte ska göra. Dessutom syns en termometer i bakgrunden som fått följarna att kritisera temperaturen som tycks synas. Den tredje delen flera kritiserar är att han sitter på fel plats i bastun. Den lägsta bänkraden ska nämligen vara till för barn, samtidigt som vuxna ska befinna sig på bänkarna högst upp. 

Du gör det fel. Först och främst, i en bastu måste du vara naken. För det andra, du bör sitta på den översta bänken. Det är så du bastar. Hälsningar från Finland”, skriver en person i kommentarsfältet.

Foto: Skärmavbild Twitter /cobratate

Du sitter i en kall bastu,  på den lägsta bänken utan att vara naken. Gör aldrig, aldrig detta i Finland”, slår en annan fast efter att ha sett bilden. 

Foto: Skärmavbild Twitter /cobratate

Bastun är 50 grader, titta på mätarna”, skriver en tredje person. 

Foto: Skärmavbild Twitter /cobratate

Flödet har sedan bilden publicerades, den elfte april, fortsatt att skapa rubriker och människor världen över fortsätter att kritisera Andrew Tates basturutiner.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!