Pernilla Wahlgren har berättat att hon hade sex med danspartnern Tobias Bader under Let's Dance.
Pernilla Wahlgren har berättat att hon hade sex med danspartnern Tobias Bader under Let's Dance. - Foto: Stina Stjernkvist/TT och Erik Mårtensson/TT

Hårda attacken mot Pernilla Wahlgren efter sexavslöjandet: "Fy f*n vad vidrigt"

Pernilla Wahlgren avslöjade nyligen att hon låg med både sin danspartner Tobias Bader och en annan deltagare när hon verkade i Let's Dance – något som inte landat väl hos alla.
"Helt sjukt", skriver en person som nu får svar på tal från Pernilla själv.


De som någon gång tittat på "Wahlgrens värld" eller lyssnat på podcasten "Wahlgren & Wistam" är vana vid att Pernilla Wahlgren, 55, inte direkt är blyg vad gäller detaljer kring sitt privatliv.

Men många blev nog ändå förvånade när artisten och tv-profilen, för några veckor sedan, avslöjade att hon haft sex med två personer under sin medverkan i Let's Dance.

– Jag låg med två när jag var med. Både min danspartner och en konkurent, sa en skrattande Pernilla i ett avsnitt av "Wahlgrens värld" och berättade senare att det var proffsdansaren Tobias Bader som hon rullat runt i sänghalmen med.

Tobias Bader om sexet med Pernilla Wahlgren i Let's Dance: "Hon är..."

Kritiken mot Pernilla Wahlgren: "Respektlöst"

Även om många roats av Pernilla Wahlgrens frispråkighet är det också vissa som är mer kritiska till sex-avslöjandet.

"Av vilken anledning går man ut med vem man legat med under Let's Dance? Eller överhuvudtaget? Och dessutom namnger dom också. Helt sjukt. Trodde man dansade i det programmet och inte låg runt men men. Fy fan vad vidrigt och respektlöst mot killarna. Skäms", skriver till exempel en person i en kommentar på ett av Pernillas senaste Instagram-inlägg.

Foto: Skärmavbild/Instagram/pernillawahlgren

Pernilla Wahlgren svarar: "Så långt kom inte jag"

Flera följare kommer dock till Pernilla Wahlgrens försvar i kommentarsfältet:

"Du kan nog vara lugn med att killen är medveten om detta. Snälla nån! Och jo, dom dansar men du måste förstå att det är mycket annat också under den tiden som gemensamma danser, fester, och så vidare. Och vem vet - dom kanske känner varandra sedan tidigare. Sluta bry dig."

"För att man vill antar jag. Du får helt enkelt lov att komma över det hela på något vis. Lycka till!"

Foto: Skärmavbild/Instagram/pernillawahlgren

Faktum är att Pernilla själv svarat på den kritiska kommentaren:

"Ja du - min bror och en känd Mello-artist låg också med en deltagare och sin danspartner. Det ledde visserligen till barn och giftermål. Så långt kom dessvärre inte jag…", skriver hon.

Foto: Skärmavbild/Instagram/pernillawahlgren

Läs alla våra artiklar om Pernilla Wahlgren här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.