Pernilla Wahlgren visar upp sitt nya hus på Lidingö.
Pernilla Wahlgren visar upp sitt nya hus på Lidingö. - Foto: Stella Pictures

Följarens ord får Pernilla Wahlgren att ryta ifrån: "Din fruktansvärt fula..."

Många tycker till när Pernilla Wahlgren, 55, både i tv och på Instagram, visar upp sitt nya hus – men det var särskilt en kommentar som fick artisten att reagera...


Artisten och realityprofilen Pernilla Wahlgren kliver snart upp som allsångsledare på Skansen och är just nu högaktuell med programmet "Villa Wahlgren" där tittarna får följa hennes husbygge på Lidingö.

På Instagramkontot @villa_wahlgren delar Pernilla med sig av bilder från det numera färdiga huset och följarna är minst sagt engagerade i hur 55-åringens nya lya ser ut.

Pernilla Wahlgren visar upp presenten från Bianca Ingrosso: "Superful"

Pernilla Wahlgrens svar: "Långtifrån samma smak"

När Pernilla Wahlgren delade med sig av en bild på sitt gästrum häromdagen var följarna inte sena med att vädra både ris och ros i kommentarsfältet och det var särskilt en kommentar fick artisten själv att reagera.

"Som gästrum, lika illa. Undrar vad det är för stilist som valt detta. Fruktansvärd", skrev en person, som då snabbt fick svar på tal av Pernilla:

"Stilist? StYlist heter det. Och de stylar människors outfits. Inredare är nog ordet du söker. Och med tanke på din fruktansvärt fula ljushållare du har som profilbild, så har vi nog långt ifrån samma smak är jag rädd…"

Foto: Skärmavbild/Instagram/villa_wahlgren

Ja, smaken är helt enkelt som baken: delad. 

Läs alla våra artiklar om Pernilla Wahlgren här.

Senaste nytt

Konstnär duckar inte för skjutningarna

Nya "Grand Theft Auto" släpps 2025

idag 01:12
Nästa installation i "Grand Theft Auto" – en av världens största spelserier – släpps 2025. Det framgår av en trailer för det nya spelet, det sjätte i ordningen, som publicerades natten till tisdag svensk tid.

Här bryter Lojsan Wallin och sambon mot lagen: "Väldigt nöjda"

igår 21:21
I helgen la Lovisa "Lojsan" Wallin och hennes sambo Buster Reuterswärd ut bilder och videor när de bryter mot lagen. Något som kunde stå paret dyrt.

Miljoner till museer – ska utmana kolonialt arv

igår 18:38
Världskulturmuseerna i Sverige har beviljats tio miljoner kronor från Riksbankens Jubileumsfond till ett projekt med syftet att utmana museernas koloniala historia.

Pernilla Wahlgrens flörtiga kommentar om Joachim Lennholm – och kängan till Bauer

igår 15:49
Pernilla Wahlgren var länge tillsammans med polisen Joachim Lennholm, och trots att det var 15 år sedan som paret gick skilda vägar så tycks Pernilla fortfarande ha ett gott öga för exet...

Lasse Holm ställer in vårturné

igår 15:08
Lasse Holm ställer in sin vårturné "Nutida nostalgi – hits från förr till nu", skriver Sundsvalls Tidning. Holm har under hösten synts i TV4:s "Så mycket bättre" och är i sommar aktuell med 20-årsjubilerande "Diggiloo"-turnén.