Oliver Ingrosso
Allt du vill veta om Oliver Ingrosso – hans karriär, kärlekslivet, restaurangen och mycket mer. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nu avslöjar Oliver Ingrosso varför han inte vill vara känd

Oliver Ingrosso är den i familjen Wahlgren-Ingrosso som är mest hemlig av sig – något som är självvalt då han gärna håller sig utanför rampljuset. Är du nyfiken på att veta mer om Oliver Ingrosso? Här får du reda på allt du vill ha koll på!


Då Oliver är den mest "hemlige" i sin kända familj så är det inte konstigt att så många är så nyfikna på hans liv – här har Nyheter24 sammanställt vad som googlas mest kring honom (och givetvis svaren!)

Oliver Ingrosso ålder – hur gammal är han?

Oliver Ingrosso föddes den 30 december 1989, vilket innebär att han fyller 35 år under vintern 2024.

Oliver Ingrosso längd – hur lång är han?

Många är det som är nyfikna på hur lång Oliver Ingrosso är – och tyvärr får vi fortsätta att undra, för det är ingenting som han har berättat officiellt. Vill du veta hur långa resten av familjen Wahlgren-Ingrosso är? Här får du veta det.

Är Olli Oliver Ingrossos restaurang?

Sommaren 2022 slog Oliver ingrosso upp dörrarna till den egna restaurangen Olli Ristorante på Norrmalm i Stockholm – och restaurangen har blivit en jättesuccé som går hem både hos gäster och recensenter.

När släppte Oliver Ingrosso kokbok?

I november 2023 släpper Oliver sin första kokbok, fullspäckad med italienska recept. Den har fått titeln Quanto Basta. 

När hans syster Bianca Ingrosso skulle göra reklam för kokboken gick det lite fel – vad som hände då kan du läsa om här...

Benjamin Ingrosso, Theo Wahlgren, Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Oliver Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures

Har Oliver Ingrosso flickvän?

I mars 2023 råkade Olivers mamma Pernilla Wahlgren avslöja att Oliver dejtade Zoe-Fay Brown och resten är så kallad historia. Paret bor ihop i Stockholms innerstad. 

Vem är Oliver Ingrossos flickvän Zoe-Fay Brown?

Precis som Oliver Ingrosso så har Zoe-Fay Brown jobbat inom krogbranschen. 

Bianca Ingrosso, Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown på Allsång på Skansen sommaren 2023. Bildkälla: Stella Pictures.

Är du nyfiken på att veta mer om Zoe-Fay Brown kan du läsa mer om henne här.

Har Oliver Ingrosso barn?

I podden "Inga beige morsor" som Olivers vän Melina Criborn har så avslöjade Oliver att han och Zoe-Fay Brown skulle få barn. Den 6 september 2023 föddes parets son Kalí Ennio Brown Ingrosso.

Vad heter Oliver Ingrosso på Instagram?

På Instagram heter Oliver Ingrosso – tada – @oliveringrosso. Där har han över 73 000 följare, och de får ta del av hans uppdateringar om allt från vardagsliv, jobb, matlagning, inspiration och goda recept.

Vad har Oliver Ingrosso för net worth och förmögenhet?

Hur rik är egentligen Oliver Ingrosso? Jo, men restaurangbranschen visade sig verkligen vara ett smart drag för Oliver Ingrosso. 

Enligt handlingar från Skatteverket som Nyheter24 har tagit del av så hade Oliver år 2022 en årsinkomst på 542 000 kronor. Utslaget på 12 månader ger det ger en månadsinkomst på 45 166 kronor. 

Vill du veta exakt hur mycket pengar det finns i Olivers bolag? Det får du veta här!

Varför är inte Oliver Ingrosso med i Wahlgrens värld?

I en intervju med P4 Extra har Oliver berättat att Wahlgrens värld inte är hans typ av program, men att han varit med då och då för att göra hans mamma glad.

– Jag har nog aldrig riktigt varit intresserad av rampljuset i sig. Och jag tycker inte man har någon skyldighet bara för att man sysslar med något som sätter dig i offentlighetens spektrum att du måste vara offentlig, har Oliver berättat i en intervju med P4 Extra.

Är Pernilla Wahlgren Oliver Ingrossos mamma?

Ja, Oliver Ingrosso är son till artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren. 

Är Emilio Ingrosso Oliver Ingrossos pappa?

Oliver Ingrosso är son till krögaren Emilio Ingrosso. Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso träffades 1985, och gifte sig 1993. 

Emilio Ingrosso avslöjar nya skönhetsingrepept för 60 000 kronor: "Så nöjd"

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso gifte sig i Halland den 26 maj 1993. Tillsammans fick de barnen Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso. Bildkälla: Mark Earthy/ TT Bild

Är Oliver Ingrosso bror till Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso?

Ja, Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso är syskon. Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso fick alltså tre barn ihop: Oliver Ingrosso som föddes den 30 december 1989, Bianca Ingrosso som föddes den 30 december 1994 och Benjamin Ingrosso som kom till världen den 14 september 1997.

Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso, Oliver Ingrosso, Theo Wahlgren och Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!