Katia Mosally
Katia Mosally har shoppat loss. - Foto: Mikaela Landeström/TT Bild, Christine Olsson/TT Bild

Katia Mosally visar nya lyxköpet: "Blev kär..."

Katia Mosally har inte bara stil och klass – utan även en del pengar... Det är hennes senaste lyxköp ett riktigt bevis för. "Jag blev kär...", skriver hon.


Katia Mosally, 36, är skivbolagsprofilen som blev känd för svenska folket som medlem i Idol-juryn, där hon suttit sedan 2021. Katia är utbildad jurist vid prestigeskolan Harvard, och har utöver det ett minst sagt imponerande CV då hon jobbat med superstjärnor som Ariana Grande, Lady Gaga, Billie Eilish och Katy Perry.

Under hösten har Katia gjort succé i TV4:s nya lördagsunderhållning Förrädarna där hon har blivit en storfavorit.

Tittarnas stora irritation på TV4 efter detaljen i Förrädarna: "Gör om, gör rätt"

Katia Mosally anslöt till Idol-juryn år 2021. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

Katia Mosally visar sitt nya köp

Att det går bra för Katia Mosally, som delar sin tid mellan Stockholm och Los Angeles, råder det ingen tvekan om. Och kanske trillade det in lite extra kosing på kontot i veckan? 

För på Instagram, där Katia har över 60 000 följare, så visade hon i dagarna upp sitt senaste lyxköp...

Så mycket shoppade Bianca Ingrosso för på Prada: "Jag köpte ALLT"

Katia Mosally gillar snygga väskor...Bildkälla: Stella Pictures.

"Hittade en vintagedröm och blev kär", skrev Katia och taggade butiken A Retro Tale som är specialiserade på att sälja begagnade märkesväskor från modehus som Chanel, Hermés, Loewe och Prada.

Väskan som Katia har slagit till på är från det franska lyxmärket Chanel, och i kommentarsfältet är det flera vänner som hyllar hennes senaste köp.

Det kostar en väska från Chanel 

"Snyggaste CC frå 80-90 talet", skriver Kishti Tomita, och "Förrädarna"-programledaren Dragomir Mrsic är även han imponerad av Katias smak.

Katias väska är vintage, och ser ut att vara från mitten av 90-talet. Deras berömda "camera bag" i lammskinn kostar beroende på skick mellan 35 000 - 65 000 kronor på andrahandsmarknaden.

Att köpa en ny väska från Chanel är inte heller billigt, där de kan kosta allt från 50 000 kronor upp mot flera hundra tusen kronor, och prisutvecklingen när det kommer till de exklusiva väskorna är något som auktionshuset Sotheby's har fördjupar sig i och skrivit om här.

Steffo Törnquist visar ÄNNU ett lyxköp: "Det är ju jul..."
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!