Steffo Törnquist
Steffo Törnquist visar sitt lyxköp. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Steffo Törnquist visar ÄNNU ett lyxköp: "Det är ju jul..."

Det lackar mot jul, och en som verkligen har kommit i stämning är Steffo Törnquist. Han visar nu sitt (juliga) lyxköp som verkligen inte går av för hackor.


Steffo Törnquist, 66, är en man som njuter av livet. Utöver jobbet som programledare på Nyhetsmorgon i TV4 så är Steffo känd för att sätta guldkant på dagarna. 

Tidigare har Nyheter24 skrivit om Steffos otroliga båt, hans drömvåning på Östermalm och det där vrålåket han kör runt med på gatorna.

Steffo Törnquist. Bildkälla: Stella Pictures.

En annan sak som Steffo är känd för är sitt intresse för vackra pennor. Ja, ni läste rätt. Pennor. 

I september skrev Nyheter24 om Steffos lyxköp för 68 000 kronor. Nämligen en penna gjord av penndesignern David Oscarson.

"Jag var bara tvungen att slå till. Så cool", skrev Steffo om sin penna.

Så mycket pengar har Steffo Törnquist

Men Steffo har råd att lyxa till det då och då.

– Jag har tillräckligt mycket pengar för att kunna göra precis vad jag vill resten av mitt liv, berättade Steffo Törnquist nyligen i Emil Perssons i "Fördomspodden".

Vilket vi verkligen förstår då Steffos bolag Steffo Törnquist Insult AB har tillgångar på 41 miljoner kronor.

Steffo Törnquist njuter gärna av livets goda så som cigarrer, god dryck och lyxig mat. Bildkälla: Stella Pictures.

Steffo Törnquist visar lyxpennan på Instagram

På Instagram visar nu Steffo upp ännu en penna ur sin kollektion. Även denna är designad av David Oscarson. Modellen heter Jacques de Molay Limited Edition Fountain Pen. Pennan är tillverkad i silver och har en spets i guld.

"I december kommer den röda pennan med det röda bläcket fram. Det är ju jul", skrev Steffo till bilden där han skrivit "Rött bläck till jul" på en papperslapp.

Inte heller den här pennan i Steffos imponerande pennsamling är billig. På den amerikanska sajten Pen Boutique ligger nu pennan ute till försäljning, och den som vill lägga vantarna på ett ex får hosta upp 66 500 kronor.

God jul!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

Textilmuseet prisat på Elle-galan

Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

1 timme sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.