Peg Parnevik
Har du koll på Peg Parneviks ex-pojkvänner genom åren? - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Peg Parneviks pojkvänner genom åren: "Känns så lame"

Idag är Peg Parnevik tillsammans med Sebastian de la Vega, men har du koll på Pegs ex-pojkvänner?


I juni 2021 stod det klart att förhållandet mellan Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht var över. 

Filip och Peg blev ett par år 2017, men deras relation blev allt annan än enkel. Den kom att kantas av mycket drama, breakups, parterapi – och ryktesspridningar.

Filip Kaspersen Lamprecht och Peg Parnevik. Bildkälla: Stella Pictures.

Filip Kaspersen Lamprecht dumpade Peg Parnevik via sms

Våren 2021 var nämligen Filip med i Let's Dance där han dansade med Linn Hegdal. Genast satte spekulationerna igång om det var så att Filip och Linn hade något på gång. Både Peg och Filip möttes av hatkommentarer, och slutligen fick Filip gå ut med ett offentligt meddelande.

"Nu räcker det, jag älskar min flickvän och jag ber er att om du inte har något snällt att skriva så håll det för dig själv", skrev Filip på Instagram i april 2021. 

Filip Kaspersen Lamprecht och Peg Parnevik. Bildkälla: Stella Pictures.

Peg kommenterade då att hon älskade Filip mer än allt. Men kort därefter avföljde hon Filip på Instagram, och skrev ett inlägg där hon berättade att hon "gråter och inte kan ta sig upp ur sängen".

"Äter inte tillräckligt, dricker för mycket, pratar med min terapeut", skrev Peg Parnevik.

Linn och Filip dansade tillsammans i Let's Dance – och ryktena satte genast igång. Bildkälla: Stella Pictures.

Peg riktade även en känga mot Let's Dance och produktionen som hon menade skämtade om henne på hennes bekostnad.

– Även produktionen, i sändning och i manus skämtar de om mig. Eller mer att de skämtar om Filip och Linn som att "will they, wont they?" Eller "stämmer det faktiskt?". Jag förstår på ett sätt, logiskt förstår jag att det är bra för deras siffror, det är bra att de får pr. Men mitt hjärta förstår inte, sa Peg i sin podd Pillowtalk som hon har med systern Penny Parnevik.

Linn och Filip vann Let's Dance. Bildkälla: Stella Pictures.

Några månader efter uppbrottet avslöjade Peg att det var Filip som hade dumpat henne – via sms.

Peg Parnevik och expojkvännen Jesper Niklasson

Några veckor efter uppbrottet från Filip år 2021 så dök det upp bilder på Pegs Instagram som visade en ung, mystisk blond man.

Det visade sig vara musikproducenten Jesper Niklasson från Uppsala. Precis som Peg tycks Jesper vara en kreativ prick, som har jobbat med bland andra Chimi Eyewear och danska Elle. 

Peg Parnevik och Jesper Niklasson. Bildkälla: Instagram/pegparnevik

Peg och Jesper Niklasson firade midsommar tillsammans, och på Instagram delade Peg med sig av bilder från när de var på bröllop ihop. 

Men i april 2023 meddelade Peg i sin podd att kärlekssagan mellan henne och Jesper hade nått sitt slut. Hans unga ålder ska ha varit en av anledningarna till att de valde att gå skilda vägar.

– Men det här känns så lame och klyschigt att prata om men min biologiska klocka tickar. Men ja, jag kommer i alla fall att sluta dejta yngre killar nu, sa Peg i podden.

Peg Parnevik har nya pojkvän – heter Sebastian de la Vega

I början av september 2023 avslöjade Peg på musikgalan Rockbjörnen att hon har en ny pojkvän, som hon valde att benämna som "the one".

Pegs nya pojkvän heter Sebastian de la Vega och är 38 år gammal. På Instagram har Peg de senaste veckorna bjudit sina följare på Instagram på en inblick i deras vardag tillsammans. 

Enligt Linkedin så har Sebastian de La Vega jobbat på det hajpade glasögonmärket CHIMI sedan år 2019.

År 2003 tog han examen från St Petri Läroverk i Malmö där han studerade samhällsvetenskapliga programmet. Under sin långa karriär har han även jobbat med modemärken som Kenzo.

Sebastian de la Vega på Cadierbaren på Grand Hotel. Bildkälla: Instagram/pegparnevik
"Han är the one", säger Peg om pojkvännen Sebastian de la Vega. Bildkälla: Instagram/pegparnevik

När Peg den 3 september 2023 fyllde år så var Sebastian med och firade Peg tillsammans med hennes familj. Paret har även semestrat i Los Angeles tillsammans.

Peg Parneviks nya pojkvän Sebastian de la Vega. Bildkälla: Instagram/pegparnevik

– Det är första gången jag känner mig på riktigt lugn i en relation, berättade Peg Parnevik nyligen i sin podd. 

I samma avsnitt berättade Peg att det skiljer 10 år mellan henne och Sebastian – så det här med att inte dejta yngre killar är något som Peg tog till vara.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!