Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är på Seychellerna. Bilden till höger är från en tidigare resa.
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är på Seychellerna. Bilden till höger är från en tidigare resa. - Foto: Stella Pictures

Så mycket kostar en natt på Pernilla Wahlgrens hotell på Seychellerna

Pernilla Wahlgren har, tillsammans med fästmannen Christian Bauer, rest till varmare breddgrader. Men vad kostar egentligen en natt på det lyxiga hotellet på Seychellerna?


Efter en sommar av "Allsång på Skansen", inspelning av "Wahlgrens värld" och allt annat som står på Pernilla Wahlgrens minst sagt fullspäckade schema har hon nu åkt på lite välförtjänt semester.

Tillsammans med fästmannen Christian Bauer, som gick ner på knä och friade i december förra året, har Pernilla flugit till ögruppen Seychellerna utanför Afrikas östkust. 

Så mycket tjänar Christian Bauer varje månad – feta lönen avslöjad

Pernilla Wahlgren: "Fick lyckorus i kroppen"

Och av videos på Instagram att döma är det en minst sagt påkostad semester.

"Efter en otroligt lyxig flygresa (blev uppgraderade av @emirates) - så landade vi tidigt i morse på Seychellerna, och slogs direkt av värmen, fuktigheten och de vackra bergen och den gröna växtligheten!", skriver hon i ett inlägg, där hon fortsätter vidare:

"Checkade in i på @hiltonnortholme & fick lyckorus i kroppen direkt…! Har inte varit i ett tropiskt land sedan innan pandemin, och känner nu hur mycket jag har saknat det…!"

Pernilla Wahlgren är bukis med Hollywoodstjärnan: "Har legat med samma"

Vad kostar en natt i Pernilla Wahlgrens hotellvilla?

Men vad kostar det då, att bo en natt på Hilton Northolme? Det beror förstås på vilket typ av rum man väljer och hur många gäster det rör sig om. 

I videon som Pernilla Wahlgren delat ser man att villan hon och Christian Bauer bor i har en egen pool och just dessa kostar, för två personer i november, mellan 13 000 och 14 000 kronor per natt, enligt hotellets hemsida

Läs fler artiklar om Pernilla Wahlgren här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!