Linda Skugge
Linda Skugge säljer sina använda trosor. De flesta som köper trosorna är gifta män. - Foto: Fotograferna Holmberg/TT Bild, TV4

Linda Skugge säljer använda trosor på OnlyFans: "Lämnar dom på Centralen"

Linda Skugge säljer sina använda trosor på OnlyFans. I Malou von Sivers program Malou möter så berättar Linda mer om sin sidoverksamhet, som har blivit väldigt lönsam.


Författaren och krönikören Linda Skugge, 49, blev känd för svenska folket redan i mitten av 90-talet som krönikör på Expressen, och sedan då hon medverkade i boken Fittstim.

Linda Skugge har genom åren släppt över ett 20-tal böcker, och år 2005 nominerades hon till Stora journalistpriset i klassen Årets förnyare.

På Instagram har Linda idag lite över 13 000 följare, och det var där hon under våren började lägga ut länkar och reklam för ett konto hon skapat på OnlyFans.

Linda Skugge skaffade ett konto på OnlyFans i våras. Bildkälla: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

Pernilla Wahlgren gick till attack mot Linda Skugge

När artisten Pernilla Wahlgren fick höra talas om Skugges OnlyFans-konto reagerade hon starkt. Detta då Skugge i en text år 2002 hade kritiserat Pernillas bilder för tidningen Café. 

Pernilla hade blivit utsedd till årets sexigaste kvinna, och i tidningen poserade hon i en serie "lättklädda bilder".

Pernilla Wahlgren på tidningen Cafés releasefest år 2002 för det numret där Pernilla utnämndes till Sveriges sexigaste kvinna. Bildkälla:Claudio Bresciani

– Hon hetsade. Hon skrev krönikor om att det var vidrigt. Och hur kunde jag göra så här. Att jag som trebarnsmamma inte borde göra det här. Jag förstörde ju för feminismen och jag fläkte ut min kropp. Det var så fula ord, berättade Pernilla i sin podd Wahlgren & Wistam som hon har med bästa vännen Sofia Wistam.

Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

– Uppenbarligen har hon ändrat sin inställning till lättklädda bilder å det grövsta. Men att gå från att tycka att jag är en vidrig människa och en dålig förebild för att jag tar lättklädda bilder i en harmlös tidning som Café. Till det här, sa Pernilla bland annat då.

Pernilla Wahlgren till attack mot Linda Skugge: "Jag fick en chock"

Linda Skugge tjänade en årslön på OnlyFans

Mediestormen som blåste upp efter Pernillas ord om Linda Skugge resulterade i att det strömmade in prenumeranter på Lindas OnlyFans. Hon började tjäna mer pengar än någonsin.

– Det var bara att tacka och ta emot pengarna. Jag öppnade Avanza-konto och tog på mig läsglasögonen och satt såhär och la in skiten. Jag fick extrema mängder. Jag har tjänat alltså…Hon gav mig en årslön. Tack Pernilla! Hon skiter väl i det, hon är ju knappast sur. Du kan ju tänka dig hur mycket pengar hon har, säger Linda Skugge i Malou von Sivers program Malou möter på TV4.

Linda Skugge i Malou möter. Bildkälla: TV4

Linda Skugge säljer använda trosor: "Inget problem"

Utöver att sälja bilder och videos på OnlyFans så har Linda även en sidoverksamhet. Hon säljer sina använda stringtrosor. Det kallar hon för "goodiebags".

– Det är jättestort att män köper använda stringtrosor. Det är ju en jättestor grej. Och har på sig själva I guess. Så då säljer jag såna. Mina egna, använda. Jag lägger dom i cellofan, jättefina. Det är en goodiebag med lite olika saker i. Så får dom en liten sexleksak och ett litet vykort där jag gör pussmun. Sen är det krullat snöre, berättar Linda.

Linda Skugge slår in trosorna i ett paket i cellofan. Bildkälla: TV4

Då flera av männen som köper trosorna är gifta så kan hon inte posta "goodiebagsen" hem till männen. Linda har därför kommit på en annan lösningen på logistiken.

– Många är gifta. Det är ju inte otrohet att de kickar på använda trosor. Jag kan inte posta det om dom är gifta. Så då går jag och lägger dom i boxar på Centralen så får dom hämta ut det. Det är ju fantastiskt spännande, jag ser inget problem med det, säger Linda.

På Centralstationen i Stockholm går det att hyra förvaringsboxar för sitt bagage. Det gör Linda, och där lämnar hon sina använda trosor. Bildkälla: Fotograferna Holmberg/TT Bild


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!