Fröken Snusk tävlar i Melodifestivalen 2024.
Fröken Snusk tävlar i Melodifestivalen 2024. - Foto: Christine Olsson/TT och Stella Pictures

Fröken Snusk avslöjar: Så grov är hennes låt i Melodifestivalen

Fröken Snusk är känd för sina explicita låttexter om fylla, sex och fest. 2024 är hon med i SVT:s Melodifestivalen med låten “Unga och fria”. Men hur snuskig kommer egentligen låten vara?


Den maskerade artisten Fröken Snusk har blivit ett minst sagt omtalat namn under det gångna året, och har miljontals strömningar på Spotify. Samtidigt har frågan om vem som egentligen döljer sig bakom rånarluvan engagerat hela svenska folket. 

Nu berättar Fröken Snusk om kärlekslivet – avslöjar: "Jag är kär i..."

Den populära epadunk-stjärnan har gjort sig känd för sina minst sagt snuskiga låttexter. I Fröken Snusks låtkatalog finns exempelvis “Rid mig som en dalahäst” och “Gynekologen”, och många av hennes hits består av explicita låttexter. 

Gunilla Perssons känga till Fröken Snusk: "Fy, fy, fy!"

Fröken Snusk tävlar i Melodifestivalen 2024 

Nu ska Fröken Snusk för första gången vara med i Melodifestivalen, och kommer därmed synas i SVT på bästa sändningstid med låten “Unga och fria”. Men hur blir det egentligen med Fröken Snusks låttexter, i ett barnvänligt program som Melodifestivalen? Det visar sig att hennes Mello-bidrag kommer innehålla betydligt mindre snusk än vanligt. 

Har Fröken Snusk tvingats avslöja sin identitet inför Melodifestivalen 2024?

Du är ju ändå känd för att vara väldigt frispråkig och ha snuskiga texter. Hur kommer det fungera i Melodifestivalen? 

– Det kommer funka skitbra. Vi har ju väldigt mycket olika låtar. Folk ser ju oftast det som helheten. Så jag har ju snuskiga låtar, absolut. Men jag har också väldigt städade låtar. Och den här är ju såklart städad. Så det kommer inte vara några problem, säger artisten till Nyheter24

Fröken Snusk avslöjar – hemliga säkerhetsreglerna hon måste följa: "Mer än man tror"

Vem är Fröken Snusk? Allt om namnet, åldern, låtarna och anmälningarna

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!