Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso valde att svara med en ny bild. - Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrosso svarar på hatstormen – med ännu en rumpvideo

Bianca Ingrosso publicerade under veckan en video där hon bar bikini och donade på i köket. Men videon fick kritik då följarna ansåg att det var för mycket fokus på bröst och rumpa.


Det var för ett par veckor sedan som Bianca Ingrosso, 29, skrev ut på sin Instagram att hon under en period mått väldigt dåligt. 

Hon beskrev det som att hon kände sig vilsen, tom samt ifrågasatt hela sig själv och sitt liv. 

Biancas första ord om Baravara-kritiken: "Det är deras problem"

"Men en sak detta år är att jag fan inte ska ge upp. Jag ska tro på mig själv mer än någonsin och sätta mig själv först. Jag förtjänar att må bra och det ska jag påminna mig om VARJE dag. Året börjar med att åka iväg till Baravara och utmana mitt psyke till max. Livrädd men så fucking redo", skrev Bianca. 

Bianca Ingrosso skrev ut på sin Instagram att hon måde dåligt. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

För den som inte har koll så är Baravara en kursgård dit flera kända namn valt att åka under kriser i livet. Bland annat Anders Öfvergård och Samir Badran.

Under kursen får besökarna bland annat testa på meditationsövningar som har rötter från Bhagwanrörelsen (också kallad Osho-rörelsen). Bhagwanrörelsen har kritiserats för att hjärntvätta sina medlemmar samt mött anklagelser om sexuella övergrepp och våld.

När hon kom hem från gården berättade hon att hon var mer än nöjd med sin upplevelse och vädjade även till de som hon mötte på gården att ta kontakt med henne då hon kände att det var vänner för livet. 

Bianca Ingrosso mötte storm efter video

Bianca hann knappt packa om hemma innan det var dags att ge sig ut på resande fot igen. Men denna gång vankades det jobbresa till Tulum, Mexiko. 

Därför använder Bianca Ingrosso ALDRIG underkläder

Väl på plats satte Bianca rappt igång att lägga upp content från sina dagar i det varma Tulum. Bland annat valde hon att lägga upp en video där hon skär upp en rad olika frukter för att dona ihop en lyxig frukttallrik. Den lilla detaljen i videon var bara att Bianca var klädd i en bikini och det blev automatiskt mycket fokus på hennes bakdel. 

Bianca Ingrosso skulle fixa sig en frukttallrik. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Videon har i skrivande stund över 1000 kommentarer och Bianca själv har kallat det hela för en "hatstorm". 

En av kommentarerna. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Bianca brukar titt som tätt gå in i kommentarsfältet och argumentera för sig. Men just denna gång lät hon bli, trots hårt påtryck från följarna. 

Istället valde hon dagen efter att svara med en bild 

Biancas nya bild. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

"Åka utomlands och bära bikini = samma hatstorm om och om igen. Men jag har det bra om ni undrar", skrev hon till bilden. 

Senare under dagen svarade hon även med en video där hon blir insmord på stranden av sin kollega Emelie Feola. Videon slutar med att kollegan pussar henne på rumpan. 

Bianca Ingrosso svarar på kritikstormen med en syrlig video. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Videon publicerades på Biancas story. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!