Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgrens kyliga markering mot sin storebror Niclas Wahlgren. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Pernilla Wahlgrens kyliga markering mot Niclas – framför alla

Pernilla Wahlgren brukar allra oftast vara en riktigt positiv pingla. Men när hennes bror Niclas Wahlgren sträckte ut en hand blev det tvärstopp. Snacka om kyligt...


På Instagram har Pernilla Wahlgren, 56, över 800 000 följare. Men det är ju inte särskilt konstigt, då hon förmodligen är Sveriges hårdast arbetande kvinna inom showbiz. 

Hennes show Happy Ending är en stor succé, hon har ett hudvårdsmärke, poddar med bästa vännen Sofia Wistam i podden Wahlgren & Wistam och så syns hon givetvis i Wahlgrens värld

Som om inte det vore nog så är hon ju även programledare för Allsång på Skansen. Den första säsongen med Pernilla vid rodret blev en sådan succé att hon har förnyat förtroende, och sommaren 2024 så leder hon Allsången från Solliden ännu en gång.

Pernilla är flitig på Instagram, och svarar ofta på följarnas kommentar – både när hon möts av ris och ros. Det kan handla om allt från frågor om hennes viner och hudvård till åsikter om maken Christian Bauer eller vad hon och sonen Benjamin Ingrosso beställt in för dessert på restauranger.

Så mycket tjänar Christian Bauer varje månad – feta lönen avslöjad

Ja, Pernilla brukar helt enkelt vara väldigt engagerad i sitt kommentarsfält.

Pernilla Wahlgrens kyliga markering

I dagarna la Pernilla Wahlgren ut en serie bilder från sitt Casa Piña i Marbella, och skrev även att hon träffat sin mamma Christina Schollin och pappa Hans Wahlgren som kom på besök från sitt hus i Nerja.

"Ganska kallt och regnigt, men vad gör väl det när man får vara här i Spanien och vila, laga mat och bara mysa med delar av min älskade familj…!", skrev Pernilla till bilderna.

En som passade på att kommentera var Pernillas storebror Niclas Wahlgren, 58. Även Niclas brukar åka till Spanien, och nyligen var han och hälsade på mamma Christina i värmen.

Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Anders Wiklund/TT Bild

"Njut och ta hand om mams&paps så ses vi snart", skrev Niclas följt av ett hjärta. 

Niclas Wahlgren fick bli utan svar från systern Pernilla. Bildkälla: Instagram

Niclas hälsning till Pernilla har fått en del likes från hennes följare – men en som varken "gillat" eller kommenterat är Pernilla själv. 

Niclas Wahlgren och Pernilla Wahlgren gjorde barnprogrammet Nicke och Nilla tillsammans. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

Snopet!

Det skrev Christina Schollin i sitt raderade inlägg om Niclas Wahlgren

Därför träffar inte Pernilla Wahlgren sin bror: "Det är..."

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!