Niclas Wahlgren
Niclas Wahlgren har bytt look. - Foto: niclaswahlgren/instagram

Niclas Wahlgren ser inte längre ut som han brukar

Det är på Instagram som Niclas Wahlgren publicerat ännu en träningsvideo där han har ett litet inspirationstal till sina följare.


Niclas Wahlgren, 58, har varit känd sedan barnsben tack vare sina kända föräldrar Hans Wahlgren och Christina Schollin. Under årens gång har han varit med i en rad olika program samt släppt flera album. 

Tillsammans med systern Pernilla Wahlgren var han även programledare för barnprogrammet Nicke & Nilla. 

På senare år valde dock Niclas, till skillnad från majoriteten syskon, att lämna showbiz för att istället sadla om till personlig tränare. Dock gick han med på att vara med i ett avsnitt Wahlgrens värld. 

Sofia Wistam avslöjar sitt hemliga förflutna med Niclas Wahlgren

I en intervju med Aftonbladet avslöjade han hur mycket pengar han fick för det hela. 

Niclas Wahlgren och Pernilla Wahlgren var programledare för Nicke och Nilla. Bildkälla: Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

– Jag är faktiskt med i ett avsnitt. Syrran tjatade på mig och ville så gärna att jag skulle vara med och träna henne. Då sa jag att jag är med på ett villkor, berättade Nicklas för Aftonbladet.

Han fortsätter, och säger att ersättningen inte var ett problem:

– Hon undrade om jag skulle ha mycket betalt men jag förklarade att jag gör det gratis. 'Jag är med om du verkligen börjar träna', sa jag, berättade han då. 

Niclas Wahlgren gör om sin look

Tidigare har Niclas haft ett låst Instagramkonto. Vilket han nu ändrat på. 

Niclas Wahlgren avslöjar sin stora livsförändring: "Blir version 2.0"

Och nyligen valde han att slänga ut en liten dansvideo där han står och spelar luftgitarr. Detta med en uppmuntran till alla att "röra sig lite varje dag". Man ser att han då i början av februari har mörkt lite längre hår. 

Men Niclas kände under den gråa februari för att det var dags för att förnya sig. 

Niclas Wahlgren. Bildkälla: niclaswahlgren/Instagram

Niclas har valt att kapa håret på sidorna för att även ljusa upp det i längderna. 

Schollins raderade inlägg om Niclas Wahlgren

Det var inte allt för länge sedan som Niclas spenderade ett par veckor i det varma Spanien. Hon publicerade då en bild som inte låg uppe länge alls. 

Christina Schollin skrev det här inlägget om sonen Niclas Wahlgren. Men snabbt raderades det. Bildkälla: christinaschollin/Instagram

"Tack Niclas för underbara fina dagar i soliga Nerja. Älskar dig min son. Och ni som kommenterar elakt – ni kommer att blockeras. Bara så ni vet!", skrev Christina till bilden

Mer om Christina Schollins bild kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

idag 07:16
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

idag 06:58
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.