Niclas Wahlgren
Niclas Wahlgren har stora planer för 2024. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Niclas Wahlgren avslöjar sin stora livsförändring: "Blir version 2.0"

Det nya året är runt hörnet, och precis som många andra svenskar så har Niclas Wahlgren storslagna planer för 2024....


Som son till Christina Schollin och Hans Wahlgren så har Niclas Wahlgren, 58, varit känd sedan barnsben. Slog igenom gjorde han i kultfilmen G - Som i gemenskap som kom 1983. I filmen, som nu har 40 år på nacken, syntes förutom Niclas även stjärnor som Magnus Uggla och Ewa Fröling.

Samma år släppte Niclas Wahlgren även sitt första album som fick titeln "Pokerface". Därefter har han släppt sex stycken studioalbum, varav det senaset kom år 2009. Samma år tävlade Niclas dessutom i Let's Dance, där han hamnade på en femte plats. 

Utöver det så var han programledare med systern Pernilla Wahlgren, och syskonduon blev "Nicke och Nilla" med en hel generation.

Niclas Wahlgren och systern Pernilla Wahlgren var programledare för barnprogrammet Nicke & Nilla. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

Precis som sin ex-fru Laila Bagge så har Niclas även varit programledare i radio. Efter att ha jobbat på Lugna Favoriter gick han över till NRJ där han slutade 2022.

Men till skillnad från resten av familjen Wahlgren så har Niclas den senaste tiden lämnat showbizvärlden bakom sig. Istället har han sadlat om och blivit personlig tränare – något han sadlade om till som 54-åring.

– Det känns skitkul! Det är aldrig för sent att förkovra sig och utveckla sig själv. Eftersom jag är så inne i träningen så vill jag ha den kunskapen och licensen, sa han till Aftonbladet då.

Niclas Wahlgren tjänar miljoner – så hög är hans lön

Niclas Wahlgren gör comeback på Instagram

På Instagram har Niclas Wahlgren över 114 000 följare, och där uppdaterar han om kost, träning och hälsa. När 2024 nu står på glänt så är det säkert många svenskar där ute som har nyårslöften. 

Enligt en undersökning från Sifo så handlar de allra vanligaste nyårslöftena om att träna och äta mer hälsosamt. Andra vanliga nyårslöften handlar om att minska skärmtid och stress, sluta röka och kanske dra ner på alkoholintaget.

På Instagram uppmärksammar Niclas nu just det här med nyårslöften. 

Niclas Wahlgren. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

"Alla vill ha en förbättring, men få är villiga att göra en förändring. Med rätt tänk så kan du nå alla mål du än sätter upp", skrev han och delade med sig en serie av bilder med tips.

"Få in en rutin med dom här fyra vanorna dom närmaste 6 månaderna så blir du en 2.0 av dig själv i juni 2024", skrev Niclas.

Den första punkten var att vakna tidigt för att få ett försprång – och ge dig tid att träna, planera dagen och bli mer produktiv. Utöver det så handlade det om att skriva ner tankarna man har innan man går och lägger sig, träna och dricka vatten.

I kommentarsfältet möts Niclas nu av pepp från sina följare som uppskattar hans tips.

Det skrev Christina Schollin i sitt raderade inlägg om Niclas Wahlgren
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!