Gunilla och Gozzi ska samarbeta framöver.
Gunilla och Gozzi ska samarbeta framöver. - Foto: Fredrik Sandberg/TT/Instagram/Rasmus Gozzi

Gunilla Persson och Rasmus Gozzi släpper musik ihop

Gunilla Persson och låtskrivaren och producenten Rasmus Gozzi ska släppa musik ihop. De två har klickat bra och hoppas kunna förändra musikbranchen ihop. Här får du veta när nya låten ”Viva la Gunilla” släpps.


Under våren gjorde Gunilla Persson debut i Melodifestivalen med sin låt ”I Won’t Shake (La La Gunilla)”. Hon tog sig ända till semifinal där hon blev utslagen.

Men Melodifestivalen var bara början på Gunillas musikkarriär. Nu ska hon nämligen släppa ny musik tillsammans med låtskrivaren och producenten Rasmus Gozzi.

Rasmus Gozzi har bland annat producerat musik för Fröken Snusk, som även hon tävlade i Melodifestivalen 2024.

Rasmus Gozzis syrliga ord till Gunilla Persson

Rasmus Gozzi om anklagelserna

Det var inte allt för länge sedan som Gozzi var i ett rejält blåsväder och anklagade för att ha köpt streams på Spotify. Något som Gozzi senare dementerade. I en kommentar på sin Instagram skev han: 

“Det har varit några tuffa veckor med massor av ogrundade spekulationer omkring oss, och vi vill återigen klargöra att vi aldrig har manipulerat streams.".

Här festar Gunilla Persson med epa-killar i Norrköping

Gozzi Records inleder samarbete med Gunilla Persson

Gunilla Persson och Rasmus Gozzi träffades för första gången i söndags och när Gunilla vaknade på måndagen hade han redan skrivit ett meddelande till henne om ett samarbetesförslag.

– Jag träffade Gozzi och hela hans team och vi pratade länge och det här verkar vara en ”match made in heaven”, så att säga, säger Gunilla Persson till Expressen.

I meddelandet till Gunilla ska Gozzi ha skrivit:  ”Jag har en låt färdig, lyssna!”. 

Allt om Rasmus Gozzi: Bolag, riktiga namnet och Fröken Snusk

Så mycket pengar tjänar Rasmus Gozzi – här är hans månadslön

Då släpps Gunillas nya låt

Enligt Gunilla Persson ska det ha varit en kanonlåt. Den nya låten heter ”Viva la Gunilla”, och spelades in redan samma dag.

Ytterligare två låtar planeras att spelas in längre fram och allt kommer släppas så fort Gunillas fullgjort sitt kontrakt med Cardiac Records.

90-årig miljardär är Erika Perssons hemliga pappa – avslöjad efter 23 år

Rasmus Gozzi: "Vi kan skapa magi tillsammans"

Gozzi är nöjd med samarbetet med Gunilla och tycker låten som spelades in blev en riktig banger.

”Jag kände direkt att våra energier synkade ihop med mig och hela teamet på Gozzi Records, och jag känner att vi kan skapa magi tillsammans. Jag ser framemot att förändra musikbranschen ihop med Gunilla Persson, och jag är tacksam för att jag har hennes förtroende”, skriver Rasmus Gozzi i en kommentar till Expressen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!