Se Gunilla dansa loss med epa-killar i Norrköping.
Se Gunilla dansa loss med epa-killar i Norrköping. - Foto: Johan Nilsson/TT

Här festar Gunilla Persson med epa-killar i Norrköping

Gunilla Persson, 65, är aktuell med Melodifestivalen. I dagarna åkte hon igenom sin födelsestad Norrköping. Nu sprids en video på henne när hon dansar med epa-killar på en parkeringsplats utanför Max.


Gunilla Persson, 65, föddes i Norrköping år 1958. Hon växte upp i Högsjö i Vingåkers kommun men har bott hela sitt vuxna liv i Hollywood.

Hon har bland annat jobbat som modell för flera modellagenturer.

I Sverige blev hon snabbt känd genom realityprogrammet "Svenska New York-fruar" som sändes 2010 på TV3. Hon medverkade sedan i programmet "Svenska Hollywood-fruar" och blev en känd profil. Därefter har hon medverkat i flera olika tv-produktioner.

Gunilla Perssons skuld till Kronofogden

Gunilla Persson är skyldig Kronofogden över 600 000 kronor, något som Nyheter24 skrivit mer om.

Efter Melodifestivalen gjorde myndigheten ett beslag i hennes hotellrum och tog både väskor, skor och smycken, för att börja betala av hennes skuld.

Kronofogden slog till mot Gunilla Persson

Gunilla Persson överklagar Kronofogdens beslut – skyller på Erika

Gunilla Persson tävlar i Melodifestivalen 2024

I år har hon gjort debut i Melodifestivalen med sin låt "I Won't Shake (La la Gunilla)".

Låten har blivit stor på olika sociala medier och hon tog sig direkt från sin deltävling till Semi-final.

Gunilla Perssons låt spreds på sociala medier: ”Vi beklagar”

Här dansar Gunilla Persson med epa-killar

Just nu sprids det en video på videoplattformen Tiktok när Gunilla ses dansa med epa-killar på en parkeringsplats utanför Max i Norrköping.

Gunilla Persson om nattmaten på Max: "Hann inte äta"

Ungdomarna hoppar på flaket på sin epa och samtidigt som Gunilla står på marken och dansar. Tillsammans dansar de till Gunillas Mello-låt.

Videon har i skrivande stund setts av över en miljon gånger och har över 800 kommentarer. De flesta tycker det är otroligt roligt att taggar sina vänner i klippet.

Nyheter24 har kommit i kontakt med killen som filmade klippet. Han jobbade på Max den aktuella kvällen och lyckades få hela händelsen på video.

– Det var lite coolt ändå att få vara med om. Jag bjöd dem på lite kaffe och Gunilla ville ha te, så de skulle hon självklart få, säger Tim Högberg.

I ett ytterligare klipp som fått stor spridning ser man hur Gunilla kommer ut från Hamburgerrestaurangen Max och möta de dansande ungdomarna.

"Vilken fest", skriver Max Burgers på klippet.


Läs fler nyheter om Gunilla Persson här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!