Nu säljer Zoe sin lägenhet.
Nu säljer Zoe sin lägenhet. - Foto: Instagram/Ruben Nero/Nero interior

Zoe Fay Brown säljer sin lägenhet – se bilderna inifrån

I februari sålde Oliver Ingrosso sin lägenhet på Östermalm i Stockholm. Nu har det blivit dags för flickvännen Zoe Fay Brown att sälja sin lägenhet. Se bilderna inifrån lägenheten här.


I början av September 2023 Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe Fay Brown föräldrar till sonen Kali. Det innebar att den lilla familjen behövde hitta ett gemensamt större boende.

Oliver sålde sin lägenhet i februari

I början av februari sålde mäklaren Annika Wijkström, på Erik Olsson fastighetsförmedling Olivers lägenheten på Östermalm i Stockholm.

Det blev en lyckad affär och efter en budgivning har priset dragit iväg rejält. Slutpriset landade nämligen på 5 900 000 kronor, vilket var 950 000 kronor högre än utropspriset.

– Jättekul att det blev ett bra slutpris. Har man en fin lägenhet som dessutom är nyrenoverad och i attraktivt läge så hjälper ju det upp slutpriset. Men det är fler parametrar som sätter slutpriset, sa Annika Wijkström till Nyheter24 vid försäljningen.

Oliver Ingrosso blev nyligen pappa – den 6 september 2023 föddes han och Zoe Fay Browns son Kali

Oliver Ingrossos syrliga svar efter anklagelserna: "Flera gånger i veckan"

Nu ska Zoe sälja sin lägenhet på Södermalm

Nu är det Zoe Fay Browns tur att sälja sin lägenhet med samma mäklare. Den 19 kvadratmeter lilla lägenheten ligger i hjärtat av Södermalm i Stockholm.

Oliver Ingrosso chockar med sin nya macka: "Tänkt på det i flera år..."

Lägenheten ligger på första våningen och huset är byggt år 1940 och har tidstypiska detaljer. Lägenhetens enda rum må vara litet, men har en smart planlösning och sovloft.

"Jag sålde den förra lägenheten också så nu hoppas vi att även denna går bra", skriver mäklaren i ett sms till Nyheter24.

Lägenheten kommer att ha visning söndagen den 24 mars.

Foto: Ruben Nero/Nero interior
Foto: Ruben Nero/Nero interior
Foto: Ruben Nero/Nero interior
Foto: Ruben Nero/Nero interior
Foto: Ruben Nero/Nero interior
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!