Erika Persson har under 2024 spenderat mer tid än vanligt i Sverige.
Erika Persson har under 2024 spenderat mer tid än vanligt i Sverige. - Foto: Stella Pictures

Erika Persson avslöjar detalj om kärlekslivet: “Här i Sverige...”

Många är nyfikna på Erika Perssons privatliv. Är hon singel? Vad vill hon ha i en partner? För Nyheter24 har hon avslöjat en viss detalj om sitt kärleksliv…


Det var när Gunilla Persson medverkade i det populära TV3-programmet “Svenska Hollywoodfruar” som hon blev ett minst sagt välkänt namn. Och därefter har hennes karriär bara fortsatt att gå spikrakt uppåt. 

Gunilla Persson var med i Melodifestivalen 2024

I dag är hon en av de mest omtalade tv-personligheterna i Sverige, och har medverkat i ett flertal andra program. Under åren har vi kunnat se Gunilla Persson i bland annat “Fångarna på fortet”, “Realitystjärnorna på godset”, “Farmen kjendis” och “Biggest Loser VIP”. 

2024 har Gunilla Persson varit mer på tapeten än någonsin, efter att hon för första gången medverkade i Melodifestivalen. Bidraget “I Won’t Shake (La La Gunilla)” tog sig kvalfinalen, och blev en av tävlingens största snackisar. Även efter Mello har låten fortsatt gå varm i många svenskars högtalare, och tog sig hela vägen in på Svensktoppen. 

Gunilla Persson i Mello. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Gunilla Persson och Rasmus Gozzi släpper musik ihop

Så lever Erika Persson i USA

Men det är inte bara Gunilla som är ett välkänt namn i familjen Persson. Även Erika Persson, Gunillas dotter, syntes i “Svenska Hollywoodfruar” och är än i dag en välkänd profil. 

Erika föddes den 18 augusti 2002, och har i dag hunnit fylla 21. Erika lever sitt liv i USA, precis som Gunilla, och håller på att satsa på en musikkarriär. Erika studerar på Pitzer College, men tog ett kortare studieuppehåll under hösten 2023. 

Erika Persson om mamma Gunillas kärleksliv: “Väldigt kul”

Har Erika Persson någon partner? 

Erika Persson växte upp i rampljuset, och det är många som är nyfikna på hennes liv. I en intervju med Aftonbladet, i samband med Gunilla Perssons medverkan i Melodifestivalen, berättade Erika att hon inte har någon relation med sin pappa, och att hon inte stöttas ekonomiskt av honom. 

I samma intervju berättade Erika Persson att hon är singel, men var förtegen kring sitt kärleksliv. 

– Jag gillar inte att prata om sånt här men jag har kul. Jag är ganska singel, sa hon till tidningen. 

Gunilla Persson och Erika Persson. Foto: Johan Nilsson/TT

Erika Perssons besked om Melodifestivalen – nu svarar hon

Erika Persson: "Min red flag är..."

Men vad söker egentligen Erika Persson i en partner? För Nyheter24 har hon berättat vad hon i alla fall INTE eftersöker, och berättade vad hennes största “red flag” är. En “red flag” syftar till att humoristiskt uppmärksamma ett visst beteende hos en romantisk partner, som man inte gillar. 

– Det här är kontroversiellt, eftersom det är för att det är annorlunda här i Sverige, men min “red flag” är när någon frågar om min Snapchat, säger Erika Persson och tillägger: 

– Jag menar, är vi 15 år gamla? Vi är vuxna, vi kan sms:a, vi kan ringa varandra.

Erika Perssons ärliga reaktion på Gunilla i Melodifestivalen: “Tycker att…”

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!