Paulina "Paow" Danielsson
Därför kan Paow inte bo kvar i sin lägenhet: "Känns jobbigt". - Foto: paowmeow/Instagram

Därför kan Paow inte bo kvar i sin lägenhet: "Känns jobbigt"

Just nu känns livet lite jobbigt för Paulina "Paow" Danielsson. Hon kan inte längre bo kvar i sin lägenhet på grund av personliga skäl och tar därför in på hotell.


Paulina "Paow" Danielsson, 30, har länge varit på resande fot tillsammans med norska ex-pojkvännen Cristian Brennhovd, men är nu tillbaka i Sverige som singel

Under bara några månader hann ex-paret bocka av Thailand hela två gånger, Turkiet för att genomgå ett par operationer samt Norge för att åka skidor. Deras relation har varit uppmärksammad på grund av stormigheten, något man kunnat följa på sociala medier. 

Paulina "Paow" Danielsson. Bildkälla: paowmeow/Instagram

Paows barnbesked – gjorde slut med pojkvännen kort därpå

Relationen mellan Paow och Christian har varit turbulent från det att de blev ett par i mars 2023. För några veckor sedan chockerade även Paulina "Paow" Danielsson sina följare med ett barnbesked.

"Vi har pratat om det. Jag måste ta ut min spiral inom kort så får vi se vad som händer. Vi har ju känt varandra i lite över ett år nu. Men vi har ju haft upp och nedgångar om man säger så. Jag har haft mycket tålamod med honom. Men nu när han är mer läkt så har vi haft en seriös relation i cirka tre månader även om jag alltid älskat honom. Ibland tar kärlek tid", skrev hon. 

Kort därpå gjorde paret slut. Cristian berättade på Instagram att han har älskat Paulina, men att de var toxiska för varandra. Han önskade henne också allt gott. I inlägget förklarade han dessutom att han har varit svår att vara tillsammans med.

Paow berättar på Instagramstory varför hon behöver flytta från sin lägenhet. Bildkälla: paowmeow/Instagram

Paow flyttar från lägenheten: "Det har blivit värre"

Idag berättar Paow på sin Instagram att hon är tvungen att lämna sin lägenhet:

"Okej, jag har varit vaken sedan tolv och jag är sjukt trött. Jag skyller inte på att jag vaknar vid tolv, det brukar jag göra när jag inte är pollenallergisk också. Men det har blivit värre nu så jag tänkte packa ihop mina saker och dra in på hotell, för det gör jag ibland när livet känns lite jobbigt."

Hon fortsätter:

"Och sedan så tycker jag att min lägenhet är stökig och jag har svårt att få i ordning, så jag ska packa en väska och ta in på hotell. Så mysigt! Jag älskar att bo på hotell", berättar hon på Instagramstory.

På grund av sin pollenallergi ska Paow flytta in på hotell, men också för att hon har svårt att få ordning i sin lägenhet. Hur fortsättning följer i Paows liv återstår att se.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!