Paulina "Paow" Danielsson
Därför kan Paow inte bo kvar i sin lägenhet: "Känns jobbigt". - Foto: paowmeow/Instagram

Därför kan Paow inte bo kvar i sin lägenhet: "Känns jobbigt"

Just nu känns livet lite jobbigt för Paulina "Paow" Danielsson. Hon kan inte längre bo kvar i sin lägenhet på grund av personliga skäl och tar därför in på hotell.


Paulina "Paow" Danielsson, 30, har länge varit på resande fot tillsammans med norska ex-pojkvännen Cristian Brennhovd, men är nu tillbaka i Sverige som singel

Under bara några månader hann ex-paret bocka av Thailand hela två gånger, Turkiet för att genomgå ett par operationer samt Norge för att åka skidor. Deras relation har varit uppmärksammad på grund av stormigheten, något man kunnat följa på sociala medier. 

Paulina "Paow" Danielsson. Bildkälla: paowmeow/Instagram

Paows barnbesked – gjorde slut med pojkvännen kort därpå

Relationen mellan Paow och Christian har varit turbulent från det att de blev ett par i mars 2023. För några veckor sedan chockerade även Paulina "Paow" Danielsson sina följare med ett barnbesked.

"Vi har pratat om det. Jag måste ta ut min spiral inom kort så får vi se vad som händer. Vi har ju känt varandra i lite över ett år nu. Men vi har ju haft upp och nedgångar om man säger så. Jag har haft mycket tålamod med honom. Men nu när han är mer läkt så har vi haft en seriös relation i cirka tre månader även om jag alltid älskat honom. Ibland tar kärlek tid", skrev hon. 

Kort därpå gjorde paret slut. Cristian berättade på Instagram att han har älskat Paulina, men att de var toxiska för varandra. Han önskade henne också allt gott. I inlägget förklarade han dessutom att han har varit svår att vara tillsammans med.

Paow berättar på Instagramstory varför hon behöver flytta från sin lägenhet. Bildkälla: paowmeow/Instagram

Paow flyttar från lägenheten: "Det har blivit värre"

Idag berättar Paow på sin Instagram att hon är tvungen att lämna sin lägenhet:

"Okej, jag har varit vaken sedan tolv och jag är sjukt trött. Jag skyller inte på att jag vaknar vid tolv, det brukar jag göra när jag inte är pollenallergisk också. Men det har blivit värre nu så jag tänkte packa ihop mina saker och dra in på hotell, för det gör jag ibland när livet känns lite jobbigt."

Hon fortsätter:

"Och sedan så tycker jag att min lägenhet är stökig och jag har svårt att få i ordning, så jag ska packa en väska och ta in på hotell. Så mysigt! Jag älskar att bo på hotell", berättar hon på Instagramstory.

På grund av sin pollenallergi ska Paow flytta in på hotell, men också för att hon har svårt att få ordning i sin lägenhet. Hur fortsättning följer i Paows liv återstår att se.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bachelorette 2024: Joar visar upp sin galna kroppsförvandling

Hotell romantik-Lotta om männen hon inte vill ha: "Finns det något värre?"

Lotta Ramel, 66, sökte kärleken i "Hotell Romantik". Nu har SVT-programmet nått sitt slut, men Lotta har fortfarande hopp om kärlek och i en intervju med Hemtrevligt beskriver hon sin drömman.

Jon Bon Jovi kan ha gett sin sista konsert

Jon Bon Jovi kanske aldrig kan framträda live igen. I en intervju med The Sunday Times säger rocklegendaren att om han inte kan vara "fantastisk" under scenframträdandet så är tiden med konserter och turnéer över.

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

Kenza Zouiten Subosic la ut en bild på sig själv med hunden Mani. Kenzas älskade chihuahua fyller 17 i år och har på ålderns höst blivit både blind och döv. Det som en del följare kommenterade har fått Camilla Gervide som driver Bloggbevakning att se rött.

Lennon och McCartneys söner har en låt ihop

Lennon och McCartney är här med ny musik. Fast denna gång handlar det inte om John och Paul, utan om sönerna Sean och James.

Ger ut "sista boken" om mordet på Olof Palme

1 timme sedan
Mängder av böcker har skrivits om mordet på Olof Palme. Men nu kommer "den sista".