Paow och Cristian Brennhovd
Paow och Cristian Brennhovd har gått skilda vägar. - Foto: Stella Pictures, Instagram/Paulina Danielsson, Eviatar Bach, CC BY-SA 3.0, Creative Commons, via Wikimedia Commons. Bilden är ett montage.

Därför tog det slut mellan Paow och Cristian Brennhovd – egentligen

För ett par veckor sedan planerade Paulina "Paow" Danielsson och Cristian Brennhovd för en framtid med barn. Men så blev det inte. På Instagram har Paow berättat att de har gjort slut, och nu berättar Cristian mer om anledningen till att paret gick skilda vägar.


Relationen mellan realityprofilerna Paulina "Paow" Danielsson, 30 och Cristian Brennhovd, 25, har varit turbulent från att de blev ett par i mars 2023. 

De har efter flera bråk gjort slut för att sedan bli tillsammans igen, och de skapade rubriker när de under nyårsafton blev utslängda från Petter Stordalens lyxhotell At Six i Stockholm. Några veckor senare blev de utslängda från ett annat hotell – den här gången i en skidort i Norge. Då slutade det med att polisen kom.

Paulina Paow Danielsson. Bildkälla: Stella Pictures.

Under sitt förhållande åkte paret till Turkiet för att genomgå flera skönhetsoperationer tillsammans. I en intervju med Nyheter24 berättade Cristian Brennhovd då om de operationerna han gjorde.

– Jag har gjort näsan och fettsugning på magen och ryggen samt under hakan, och så har jag fixat näsan så att den ser perfekt ut, sa Brennhovd till Nyheter24.

Cristian Brennhovd. Bildkälla: Instagram/cristianbrennhovd

Slut mellan Paulina Paow Danielsson och Cristian Brennhovd

Dramatiken har fortsatt för paret, som den senaste tiden befunnit sig i Thailand. För lite mer än två veckor sedan planerade Paulina och Cristian för en framtid med barn, och Paow berättade för sina följare på Instagram att hon skulle ta ut sin spiral. Planen var barn inom ett år.

Men så blev det inte. Den andra helgen i mars så skrev Paow ut en efterlysning på sin Instagram där hon uppmanade sina följare att ringa Cristian på "alla sociala medier som finns" då hon skrev att han hade en "transa hos sig". I ett meddelande till Nessa Elie som driver kontot Exonphspoiler så bekräftade Paulina att det var slut mellan henne och Cristian.

Paulina Danielsson. Bildkälla: Stella Pictures.

Kort efter la Paow ut ett klipp på Instagram Story där hon filmade i ett nytt hotellrum hon checkat in på i Bangkok, och i sängen hade hon kastat ett par solglasögon – från det italienska märket Fendi – som hon brutit sönder i raseri.

Cristian Brennhovd berättar varför det tog slut med Paow

Nu tycks stämningen mellan Paulina och Cristian vara bättre, men slut är det fortfarande. På Instagram har Paulina delat ett inlägg som Cristian skrivit om deras uppbrott.

Cristian berättar att han verkligen har älskat Paulina men att de är toxiska för varandra, och att han önskar henne allt gott. Han förklarar även i inlägget att han har varit svår att vara tillsammans med.

"Jag borde ha varit en bättre pojkvän. Vi är inte sura på varandra och jag tycker ändå om henne. Men ibland får man släppa taget om folk. Älskar dig! Hoppas du får det bättre", skriver han

Cristian Brennhovd och Paow har gått skilda vägar. Bildkälla: Instagram/paowmeow
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!