Helena Bergström
Här kan du läsa allt om hur Colin Notley och Helena Bergströms barn lever idag. Bildkälla: Robert Eklund/Stella Pictures/Leif R Jansson/TT/Stella Pictures

Så lever Colin Nutley och Helena Bergströms två barn idag

Colin Nutley och Helena Bergström har två gemensamma barn. Ett av barnen har valt ett liv i rampljuset, medan ett har valt ett liv utanför strålkastarna.


Hur många barn har Colin Nutley och Helena Bergström?

Colin Nutley och Helena Bergström har två gemensamma barn – Molly Nutley och Tim Nutley. Colin har även sonen Daniel Nutley från en tidigare relation. 

Helena Bergström har hållit kärleken vid liv i 30 år – så träffades de

Molly Nutley tillsammans med föräldrarna Helena Bergström och Colin Nutley under inspelningen av "Änglagård" år 2010. Bildkälla: Adam Ihse/TT

Allt om Colin Nutley: Barn, filmer och frun Helena Bergström

Molly Nutley ålder – hur gammal är hon?

Molly Nutley är född den 16 mars 1995. Det betyder att hon fyller 30 år under 2025. 

Tim Nutley tillsammans med mamma Helena och pappa Colin år 2010. Bildkälla: Stella Pictures

Tim Nutley ålder – hur gammal är han?

Tim Nutley, eller Timothy, är född den 8 maj 1997. Det betyder att han fyller 28 år under 2025. 

Molly Nutley år 2019. Bildkälla: Stella Pictures

Molly Nutley avslöjar hur hon träffade sin pojkvän André Sund

Vad gör Molly Nutley idag?

Molly Nutley har valt att gå i sina föräldrars fotspår. Hon har en mamma som gjort en karriär som skådespelare och en pappa som är regissör.

Själv har hon både skådespelat, regisserat och gjort teater. Bland annat har hon medverkat i Änglagård – tredje gången gillt tillsammans med mamma Helena, men även medverkat i bland annat Gåsmamman, Tjockare än vatten och filmen Bröllop, begravning och dop

Helena Bergström har tidigare berättat i Malou efter tio att det är en dröm att arbeta tillsammans med dottern. Inför premiären av "Bröllop, begravning och dop" berättade Molly för Hänt om den stora glädjen att arbeta med sina mamma. 

– Jag tycker hon är fantastisk så det är väldigt lyxigt. Jag ser upp till henne mycket så det är väldigt kul. Det är någon slags trygghet, om man är ledsen nån dag så kan man prata med sin mamma.

På senare tid har hon regisserat både reklamfilmer och serier, bland annat en reklamfilm för Rädda barnen och serien Korridoren. Molly driver även den enskilda firman Molly Nutley Produktion, enligt Alla bolag.

Hon har tidigare dessutom varit ambassadör för Plan International Sverige och var delaktig i frågor kring barns rättigheter, med särskilt fokus på flickors utsatthet.

Molly bor tillsammans med sin pojkvän André Sund Nellerup i Stockholm. 

5 saker du inte visste om Helena Bergström

Vad gör Tim Nutley idag?

Tim Nutley har, till skillnad från sin syster, valt ett liv utanför rampljuset. 

– Nu är mina barn vuxna. De har sina egna liv. Jag känner starkt att jag inte har rätt att sitta och prata om Molly och min son Tim. Molly har valt offentligheten och Tim har valt att gå en annan väg. De står på egna ben och jag är otroligt stolt över bägge två, har Helena tidigare sagt till Hälsoliv.

Däremot har Tim studerat filmproduktion vid MetFilm School samt journalistik vid Södertörns högskola. Så en helt annan väg än resterande del av familjen har han inte valt.

Enligt Tims Linkedin-profil arbetar han deltid på ett företag som "skapar kunskap från diabetsdata". Han driver dessutom produktionsbolaget Nelson & Frank's, som enligt Alla bolag omsatte 10 671 000 kronor under 2023.

Tim fick själv diabetes typ 1 när han var fem år gammal, något som Helena skrev i Expressen år 2008.

"Barnläkaren som ställde Tims diagnos sade att jag och min man skulle minnas den dagen resten av våra liv. Han hade rätt. Livet förändrades inte bara för Tim, utan också för storasyster Molly och för oss föräldrar. Mycket oro och många vakande nätter med blodsockermätning har det blivit", skrev Helena vid tidpunkten.

Tim bor tillsammans med sin flickvän Rebecka i Stockholm.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/