Lee Christiernsson
Lee Christiernsson har träffat någon. Det berättar hen i ett inlägg på Instagram där hen bland annat poserar med sina döttrar. - Foto: leechristiernsson/Instagram

Nu är Lee Christiernsson kär: "Fjärilar i magen"

Lee Christiernsson har träffat någon och känner sig upp över öronen förälskad. "Timmar på facetime och fjärilar i magen".


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Björn Christiernsson blev Snickar-Björn med hela svenska folket då han varje vecka i tio års tid sågs av miljontals tittare i tv-succén ”Äntligen Hemma” på TV4.

LÄS MER: Detaljen på Lee Christiernssons bild skapar starka reaktioner

Björn har absolut klassats som en händig machokille och profilen toppade en rad olika magasins listor över de "sexigaste männen" i Sverige.  

LÄS MER: Lee Christiernsson visar resultatet från nya operationerna

Björn Christiernsson blev Snickar-Björn med hela svenska folket. Bildkälla: Stella Pictures

I januari 2023 var det därför många som drog efter andan när Björn i en stor intervju med QX berättade att hen påbörjat en resa för att bli "Lee". Drygt en månad efter intervjun hade dokumentärserien "Att bli Lee" premiär på TV4. I serien fick tittarna följa hur tv-profilen tacklats med känslan av att vara född i fel kropp och resan mot sitt sanna jag.

LÄS MER: Lee Christiernssons bråk med exfrun chockar Renée Nyberg

Men det hela har tagits emot på ett otroligt sätt och Lee är idag en stark HBTQIA-profil som banat väg för många andra. 

Starka reaktioner efter Lee Christiernssons kontakt-annons

Många är nyfikna på Lees kärleksliv och dagligen får Lee frågor om hen dejtar någon. För några veckor sedan publicerade hen en kontaktannons där det tydligt skrevs ut att Lee söker en "ciskvinna", någonting många följare reagerade starkt på. 


Men det hela ser ut att ha fungerat. 

Under veckan berättade nämligen Lee att hen nu träffats av amors pilar och helt enkelt blivit kär. Hen publicerade ett album på Instagram med bland annat bilder från en magisk helg tillsammans med sina döttrar. Men utöver familjehäng hade det även blivit en hel del samtal på facetime...

"Och hur går det då för mig och min exklusiva dejting, jo jag har fjärilar i magen och pratar timtal över FaceTime. Skulle jag få frågan kring ifall dejtingen har övergått till förälskelse, så är nog svaret på ja. Älskar mitt liv just nu", skrev hen ut. 

Vem kärleken är – det är fortfarande någonting Lee håller hemligt.

LÄS MER: Lee Christiernssons avslöjande om kärlekslivet – i direktsändning