Charlie Sheen.
Charlie Sheen. - Foto: David Zalubowski/AP/SCANPIX

Sheen riskerar fängelse efter uppgörelse

Åklagaren har gjort upp med advokaten. Nu är allt i Charlie Sheens händer.


Det var under julen som Hollywoodstjärnan hotade sin fru Brooke Mueller med kniv. Fram tills nu har Charlie Sheens advokater försökt komma överrens med åklagaren.

Och allt har kokat ner till fyra valmöjligheter för stjärnan.

Val 1: Charlie Sheen erkänner sig skyldig och blir inlåst i 30 dagar. Med ett bra uppförande betyder det att han är ute efter 17. Efteråt är han fri och slipper övervakning.

Val 2: Charlie Sheen erkänner sig skyldig men slipper fängelse. I stället sätts han under övervakning under två år.

Val 3: Innebär att fallet läggs ner men stjärnan är tvungen att skriva under ett avtal med flera punkter däribland att han inte får bryta mot lagen. Efter en viss tid - om stjärnan lyckas följa avtalet - är saken utagerad.

Val 4: Låta rätten avgöra saken. Enligt uppgift är Charlie upprörd att Tito Ortiz inte ens blev åtalad för vad han påstås ha gjort, vilket kan innebär att han väljer detta alternativ. 

Charlie Sheen har ännu inte beslutat vad han ska välja, men allt är i hans händer, uppger TMZ.

/
/
/
Hot
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.