Mel Gibson smällde bilen under söndagskvällen.
Mel Gibson smällde bilen under söndagskvällen. - Foto: alloverpress

Mel Gibson i bilolycka

Semestern blev kortvarig för den brottsmisstänkte Hollywoodstjärnan Mel Gibson. I går smällde filmstjärnan med sin Maserati.


Det var i går kväll som Hollywoodstjärnan förlorade kontrollen över sin bil och körde in i den steniga sluttningen längs vägen.

Enligt TMZ fick stjärnans bil, en Maserati, bogseras från olycksplatsen.

Gibson sa till polisen att han inte vet hur bilen gled av vägen, säger polisens presskontakt Leland Tang till TMZ.

Polisen misstänker inte att Mel Gibson var påverkad av alkohol vid olyckstillfället och ingen misstanke om brott finns.

Gibson har spenderat senaste dagarna på Fiji tillsammans med sina barn, på flyg från skriverierna om hans misstänkta misshandel på tidigare flickvännen Oksana Grigorieva.

/
Bil
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Väskförbud stoppar konserter med picknick

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.