Lill-Babs försvara sin kollega Thomas Di Leva.
1 av 2
Lill-Babs försvara sin kollega Thomas Di Leva. - Foto: Fredrik Persson / SCANPIX
Här är gänget i "Så mycket bättre"
2 av 2
Här är gänget i "Så mycket bättre" - Foto: Marc Femenia / SCANPIX

Lill-Babs försvarar Di Leva

Thomas Di Leva vägrade prata om den påstådda misshandeln av sin förra flickvän under inspelningen av "Så mycket bättre". Nu får hon stöd av stjärnan Lill-Babs.


Under inspelningarna av TV4:s succéprogram Så mycket bättre ställde Thomas Di Leva kravet att produktionen inte fick ställa några frågor om den påstådda misshandeln av hans exflickvän Zinat Pirzadeh.

När TV4 tog upp ämnet vägrade Di Leva att svara på frågorna, trots att han tidigare talat ut i media om anklagelserna.

Nu får Di Leva stöd av sina kollegor.

– Man blandar inte in sådant som man inte tror är bra. Så har jag också alltid gjort. Det är absolut onödigt att ta upp det. Allt som är fel ska alltid dras upp, och det görs också till större fel än vad det är, säger Barbro "Lill-Babs" Svensson till Expressen.

Även Plura Jonsson tycker att Di Leva gjorde rätt när han nobbade frågorna - och går samtidigt till attack mot produktionen.

– Man ska ligga lågt med det. Tycker han att det är onödigt och har blivit friad från misstankar så är det ju onödigt. Ingen av oss deltagare tog upp det över huvud taget. Jag tänkte inte ens tanken, säger han till Expressen.

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

2 timmar sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

2 timmar sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

3 timmar sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

idag 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...