Lördag 25 Sep
Stockholm

Paulina "Paow" Danielsson - de bästa blogginläggen

Jimmie Åkesson.
1 av 5
Jimmie Åkesson. Foto: BERTIL ERICSON / SCANPIX
Nemo.
2 av 5
Nemo. Foto: Patrik Österberg/All Over Press
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Nyheter24 listar storbloggerskan Paulina "Paow" Danielssons största klavertramp och mest uppmärksammade blogginlägg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Fakta

Namn: Paulina Danielsson.

Född: 14 oktober 1993.

Bor: Stockholm.

Antal besökare: Enligt Bloggportalens statistik ca 515 000 per vecka.

Aktuell: Med bloggen www.paow.se.

Under en månad kartlägger Nyheter24 några av Sveriges största bloggerskor. Den här veckan ägnar vi åt Paulina "Paow" Danielsson.

Paulina "Paow" Danielsson har många gånger om skapat läsarstorm bland annat på grund av sin positiva inställning till Sverigedemokraterna och sitt genuina hat mot bloggdrottningen Kissie.
 

Paow...

…åker dit då hon prövar lyckan med falskleg

”Jag säger bara en sak… Snorungar som mig har inget att göra på krogen. Speciellt inte med någon annan persons leg. Jag gick ut lika fort som jag kom in.

Och ja, då kom farbror polis och gav mig böter… Huum… Lyckat! Men jag kan inget annat än att skratta åt det eftersom det var första gången jag försökte! Och sista.”

Paulina gav sig dock inte när lagens långa arm ingrep, utan fortsatte kampen för sin rättvisa. Pojkvännen Hugo Rosas dokumenterade fortsättningen på följande sätt:

”Just nu sitter Paulina på polisförhör och försöker övertyga polisen om att falskleget hon åkte dit på faktiskt var hennes egna leg men att vakterna inte kollade så noga på personnumret. Vi får hoppas på att poliserna är förståndshandikappade så att dom köper hennes historia.”

 

...dissar Kissie

"När det gäller Kissie har jag inga som helst hämningar eller respekt heller för den delen. Jag hatar den människan från botten av mitt hjärta. Kissie, Alexandra Nilsson, kommer jag varken att visa respekt eller empati för.

Enligt mig är hon en sopa, en förvuxen fjortis utan äkta vänner och hon är ful som stryk (och tro mig det är hon). Hon är ett plastikopererat äckel som tar nakenbilder på sig själv och lägger upp på internet. Just det och glömde jag att säga att hon fick till det med en viss Paradise-hotel-deltagare på kryssningen igår? Nu har hon vart otrogen två gånger till och med. Stackars hennes kille.

Och nej, jag är inte omogen som skriver det här. Kanske respektlös, men ska jag visa respekt för henne? För vad har hon gjort för mig, förutom att förstöra?"

 

…piercar tungan

 

…avslöjar personliga hemligheter

- Jag gillar inte kyckling, fisk eller kött. Men råbiff går bra.

- Jag äger över 200 gosedjur.

- Jag har 4 tatueringar

- Jag har psoriasis (ungefär 3 veckor till 2 månader året)

- Kissie var min största idol när jag var 15 år…

- Jag shoppade för 110.000 kronor förra året…

- Jag har haft ätstörningar

- Jag har dejtat en mördare

 

…uttalar "rasistiska" åsikter

"Jag är absolut inte rasist, snarare att jag ogillar utländska som beter sig illa mer än vad jag ogillar svenska som beter sig illa.

Sen så finns det en politisk åsikt från min sida också, som handlar om att Sverige tar in många invandrare, sätter dom i en liten lägenhet med sina fem ungar så dom får leva på socialbidrag.

Jag tycker att någon person (någon som staten anställer) borde utbilda dom och säga ”att i Sverige så har vi respekt mot alla typer av människor, kvinnor, män och barn, här är det inte okej att bråka slåss och sno” och ja, förklara hur Sverige fungerar."
 

Paulinas inlägg skapade en minst sagt hetsig debatt, och hon fick över 1200 kommentarer på sitt inlägg, men skrivarglöden hos den unga bloggerskan slocknade minsann inte för det.

Istället propagerade hon liknande åsikter inför valet 2010, och uppmanade då sina läsare att rösta på Sverigedemokraterna, samtidigt som hon gav statsminister Fredrik Reinfeldt en rejäl känga.
 

”Kommer ni ihåg när Freddan (Reinfeldt) ville avskaffa burka i skolan? Då blev det ett JÄVLA liv på Svenska folket, så dom tog in en islamist i riksdagen för att lugna ner alla mellanmjölkssvenskar…

Det mina vänner, är Reinfeldts verk. Som person så tycker jag att han är en feg VIDRIG SVENSK som inte står för vad hans parti egentligen tycker och han som person är ingen människa att beundra. Däremot så gillar jag nog Jimmie Åkesson som person, för att han kämpar för det HAN tycker är rätt! Och det mina bloggläsare, det är värt att beundras!”

 

…erkänner otrohet mot Hugo Rosas

Först ut på bollen var storbloggerskan Kissie, som på sin blogg påstod att Paulina varit otrogen mot sin pojkvän Hugo Rosas. Det strändiga bloggbråket tog ny fart, och ryktet om att Nemo Hedén från "Kungarna av Tylösand" var den omtalade förföraren härjade fritt.

När Nemos vän Jockiboi valde att spela in och offentliggöra ett samtal där Paulina berättar otroheten gick ryktet inte längre att förneka, och Paow publicerade snart ett erkännande på sin blogg.

"Jag orkar inte… I det här inlägget tänker jag inte försvara mig. Jag gråter och skakar så hysteriskt att jag knappt kan skriva. Men jag ska försöka. Det är inte synd om mig. Det är Hugo det är synd om…

Jag och Hugo hade en dålig period och Nemo fanns där och sa att allt var okej. Vi började umgås en del och när han drack så blev han klängig. Till en början så var jag väldigt avvisande och visade att jag inte var intresserad.

Sen en kväll så jag gick ut och festade med Nemo och mina vänner. Vi åkte till en fest i Danderyd och jag började supa och blev helt borta. Och jag och Nemo höll på lite vilket ledde till sex. Han förförde mig så in i helvete.

Jag känner mig så jävla äcklig. Jag ångrar mig och Hugo förtjänar inte mig. Jag kommer inte att be honom att komma tillbaka för jag är inte värd honom…"
 

Så här lät det när Paow erkände sitt snedsteg för "Kungarna av Tylösand"-kändisen Jockiboi:

Kommentera
Kopiera länk
Dela