Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Agneta Sjödins våldsamma kärleksförklaring

- 14/02/2011, 17:22 -
1 av 5

Patrik Österberg/All Over Press Sweden

2 av 5

Patrik Österberg/All Over Press Sweden

3 av 5

HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX

4 av 5

FREDRIK SANDBERG / SCANPIX

Kärleken tar tar
5 av 5

Kärleken tar tar

Faksimil

Facebook. Agneta Sjödins nya kärleksfort.

Agneta Sjödin, 43, började dejta sin nuvarande pojkvän Peter Svensson, 32, på Facebook. De sågs i början av året och kärlek uppstod.

– Han är fullständigt fantastisk, har Agneta sagt om Peter, känd från Big Brother 2002.

Och kärleken verkar inte tagit slut än. Tvärtom. På Alla hjärtans dag visade paret sin helt gränslösa kärlek på samma plats där de en gång träffades, Facebook.

Peter skriver till Agneta:
Tack för att du vågat utforska världen och mött livet min älskling. Tack för att du fortsatt framåt med öppet hjärta, öppna sinnen och öppna ögon. Om jag hade vetat att det var hit jag var på väg, hade jag skyndat för att lära mig allt det jag uppenbarligen behövt lära mig för att möta dig. Jag älskar att det är så! Jag känner tacksamhet och nyfikenhet inför allt som är å kommer att bli vi. Come what may, jag älskar dig ?

Agneta kommenterar:
Älskade! Dina ord hittar som alltid vägen rakt in i mitt hjärta. Du berör allt som är jag och jag tar tacksamt emot allt som är du. allt underbart, vackert och speciellt som är du. Du är min läromästare i att vara här och nu :) Jag är din! Jag älskar dig! ?
 

Senare skriver den populära tevepersonligheten på sin pojkväns profil:


Min älskade! Vilken tacksamhet jag känner över att få vara din kvinna. Allt det vackra du så villkorslöst ger, berör mig på alla plan. Du fångar upp mig i alla sinnesstämningar och leder mig varsamt till – det som är vi här och nu – varenda gång. Jag har funnit en stor kärlek och en läromästare i dig. I dig och i det som är vi, har funnit det jag så länge sökt! Älskar dig! Din.

Peter kommenterar:
tillsammans älskling så tar vi oss dit vi ska, tillsammans som ett vi och var å en för sig på vår personliga resa i vår egna utveckling. i nuet och i livet. Du är kvinna att älska, en vän att förlita sig på och en människa att beundra och inspireras av. En dag i taget, ett liv i sänder! längtar till sen love! Kyss å TACK